mobesebesir Arkadaşlar merhaba. Oğlum da kas hastalığı şüphesi var genetik test vereceğiz sehir hastanesine yonlendirildik. Devlet hastanelerinde genetik test yaptıranlar sonuç kaç aya çıkıyor? Özel de yaptıranlar fiyatlar nedir? Bilgi verirmisiniz?
FtsCvlk mobesebesir ben özelde yaptırmıştım. 2 hafta da çıkmıştı sonuç ve 10 bin vermiştim. Tabi şuan kızım 7 ay 5 günlük. Yani aradan baya zaman geçti.
gizemzumraa mobesebesir rica ederim çok geçmiş olsun rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah. Tanı nasıl koyuldu
mobesebesir gizemzumraa amin inşallah. Tam bi tanimiz yok ck yüksekliği var(kas enzimi) aslında çok yüksek değil ama net olması için genetik test istediler
nidan34 mobesebesir çok geçmiş olsun kas enzim değerlerine tekrar baktılar mı bazen ilaç kullanımıda yükseltiyor kaç çıktı sonucu çocuğunuzda hastalığa benzer belirtiler var mı 2 ayda falan çıkar sonuçlar hangi testi yaptılar
mobesebesir nidan34 hiçbir belirti yok 3.5 yaşında koşan oynanan merdiven inip çıkan normal Bi çocuk. 3 senedir kan veriyoruz yükselme de çok hafif oluyor mesela 190 olması gerekiyordu dün 202 çıktı
nidan34 mobesebesir yani kas hastalığı için bu değerin çok çok yüksek çıkması gerekiyor sizinki aşırı yüksek bile değil nöroloji doktoru mu yönlendirdi