Busraveece Kızlar tam kızımı memesiz uyutmaya alıştırmıştım herşey başa sardı bir aydır yeni doğandan beteriz yarım saatte bir uyanıyor memesiz uyumuyor uyku sıfır çok yoruluyorum var mı benim gibi olan anneler
aybukemerve Busraveece aynı 11 ay 8 günlük memesiz hayatta uyumaz yarım saatte bir de kalkar memeyi arar eliyle tutar ağzına götürmeden geri uyumaz 🤦🏻♀️
Busraveece aybukemerve gerçekten çok zor çok yorucu. Uykusuzluk 1 yıldır çekiyoruz. Daha beter oluyor sanki
Ezelim Maalesef bizde oyleyiz memesiz sakinlesemiyor,uyuyamiyor çok zor gece de sürekli emmek için kalkıyor emene kadar ağlıyor
Smyetugra Ay bu 11 aylık 1 yaş olanlar atak dönemi galiba ya daha geçen dedm yenidoğandan farksız yani şuan. Ne uyuyor ne yiyor ne içiyor sürekli mızmız bi huzursuz gece aglayarak uyanmalar falan valla çok zorlu bir süreç 😬😬🤦♀️
Huzurkokulum Busraveece canim bizde oyleyiz azi disini cikartti daha da beter oldu surekli memedeydi yemek yediremedim kilo verdi zayifladi bende cildirmak uzereyim artik cok yoruldum