Hanne1910 Kızlar dogumdan sonra sizlerdede eklem agrilari başladı mi benim diz kapaklarım çok agriyor mesela oturdum mu kalkamıyorum bi türlü
merveikra Hanne1910 d vitamini eksikligi olabilir canim benimde butun kemiklerim agriyor d vitaminim nerdeyse hic yokmus
Sibelll Hanne1910 bir tek benim sanıyordum oturduğum zaman kalkamıyorum yaşlı nineler gibi ağrıyor.Nasıl doğum yaptınız?
Gulay-58 Hanne1910 canim cok olmus sen yazali ama merak ettm ne durumdasin sanki ben yazmisim gibi ayni bende o durumdayim 26 subatta dogum yaptim 2.ayligindan beridir o durumdayim doktor eklem asinmasi var diyor ignele kan vermemiz lazm doyor
JrEminJrbusra Benimde olmuştu bir süre sonra geçiyor,,okadar ağrıyordu ki romatizmam var diye düşünüyodum artık
Sibelll merveikra ben kan tahlili verdim hiçbir şey çıkmadı bende d vitamini mi eksik kansız mıyım diye düşünüyordum.Aldığım kiloları veremedim ondan Ağrıdığını düşünüyorum
Hanne1910 Sibelll sezeryanla dogum yaptım canım çok kötü oluyorum kendime bakmaya Halim yok kalkıp çocukla zor ilgileniyorum agrilarim yüzünden
Fyzpyrz Benimde nerdeyse dogum yapalı 3 ay oldu diz kapaklarim bacaklarim cok agriyor.oturunca kalkamiyorum kalkinca oturamiyorum.doktora gitmeyi dusunuyorum artik.
Hanne1910 AsliErdo yaptırdım canım bi sıkıntı çıkmadı ama eve geldm bütün kemiklerim sizlayama başladı 😩🤦🏽♀️
AsliErdo Hanne1910 birşey çıkmamasına sevindim canım.Geçer inş bnde romatizma var ondan ağrıyor diye düşündüm ama sizinde ağrıması dikkatimi çekti