cLearQueen 5 bucuk aylk bebegim emzirirken fark ettim bacakları seğiriyor gibi hafif atıyor. Hep degil ama bikac dkda bir falan. Basına gelen var mı
metemom_ cLearQueen huzursuz bacak sendromudur hamilelikte bende de başlamıştı şuan arada tekrarlıyor ama o kadar sık değil
dogruyugoturenyanlis cLearQueen benimde bebeğim öyle. Gazlarını çıkarmaya çalışıyorlar. Merak edecek bir durum yok 🥰
metemom_ cLearQueen çok sık tekrar ederse doktora görün canım muhtemelen demir takviyesi veya dopamin verecektir eğer geçmezse nöroloji seni psikolojiye yönlendirir benimki psikolojikti çok gergindim hâlâ en ufak gerginliğimde ortaya çıkıyor
nerdenaldinbuaklinerden cLearQueen arkadaşlar senin miş gibi yazmısta o yüzden sordum yaa bebekler normal. Bnm bebek bile yerinde durmuyor
metemom_ cLearQueen ay ben yanlış okumuşum canım bebeğinse bilemem ben emzirirken bende oluyordu da ona aklım gitti kusura bakma yanlış yönlendirme yapmışım
cLearQueen nerdenaldinbuaklinerden oyle mi bacaklari bazen pit pit atiyo bazen kucagima alinca elleri ayaklari vucudu bile atiyo
divine456 Yukarıdaki arkadaş sizin olduğunu anlayıp o şekilde cevap vermiş o kadar küçük bebekte huzursuz bacak sendromu olmaz. Bence normaldir
nerdenaldinbuaklinerden cLearQueen cıknuygulamadan telefonun elinden bırak al bebeği bir markete ın hadi