Nilser Dişim çok kötü ağırıyor acile gittik antibiyotik yazıp gönderdi ağrı kesici aldım fayda etmiyor soğuk su ile gargara yapıyorum sadece anlık rahatlatıyor, oruç tutsam nasıl olacak bilmiyorum günah olur mu
sek_kahve Nilser antibiyotik vermişler işte tutmamak için geçerli bir nedeniniz var. İyileştiğinizde tutarsınız.
Sarikuzumalp Nilser Emzirmiyorsan eğer diş ağrısı için dexday iç. Suyun içine atıyorsun eriyor suyu içiyorsun ağrıyı max 5 dk içinde şıp diye kesiyor. Kutu kutu arveles içerdim bana mısın demezdi. Sonra dexdayı önerdi eczacı çok çok etkili bir ilaç.
Burcinblgl Sarikuzumalp benimde şuan ağrıyor emzirirken mi verdi size bi zararı olur mu bende şuan çardağın içine koydum dişime değdirip yutmadan tükürüyorum içsem olur mu ah bu emzirmek ne ilaç içiyoruz ne bişey
Sarikuzumalp Burcinblgl Yeni gördüm emzirirken vermedi bana eczacı emzirirken bence asla içmeyin çünkü çok kuvvetli bir ilaç. Geçti mi peki şuan nasıl ?
Burcinblgl @“Sarikuzumalp”#p3526081yok yokçmedim teşekkür ederim doktora gittim ilaç verdi biraz daha iyi şuan 🌸