User345678 Oğlum doğduğundan beri molfix kullanıyorum sızdırma pişik hiç olmadı çok şükür fakat çok dolgun duruyor bez. Eşim dolmuş diyor habire bezi değiştiriyor bez dayanmıyor 🥲 100 lü bezi max kaç günde bitiriyorsunuz?
mondecaidensecmeler User345678 uzun süre gidiyor. Bez kalın olduğundan öyle geliyordur banada öyle geliyor Bossa altı geri takıyorum aynı bezi.
oylesinebiri__ User345678 en fazla 1 hafta 5 numara da kaç tane var bilmiyorum ama bitiyor çiş yapınca çok yapmış gibi ama 1 sefer yapmış daha
Tuuggccee User345678 bende ogluma molfix kullanıyorum aynı sekılde bızmde uzun sure gıtmıyor ama dolana kadar almıyorum bende şişince anlasılıyor zaten elleyınce ama kendı rahatsz olup gelıyor zaten gun ıcınde ıkı uc kez alıyorum gecede sabaha kadar cok dolu oluyor bzm oyuzden bıkere degıstıyorum almazsam sabaha ıslak kalkıypr cunku tasıyor
User345678 mondecaidensecmeler peki ıslaklık göstergesi tamamen dolunca mı değiştiriyorsunuz. Eşim sürekli pat çıkarıp atıyor 1 çiş yapmış ya da yapmamış diyor pişik olur 1 hafta gitmiyor 100lü.
User345678 ebrusalihhh Hayır. Geceden sabaha dolu alıyorum mesela gün içinde bir iki çişte değiştiriyorum. Ama bu şekilde de hafta dolmadan bez alınıyor çok hızlı bitiyor eşim bekletme hemen değiş pişik olur diyor bende öyle alıştım. Bir de diyorum ben bezlensem 1 çiş bile olsa rahatsız eder diye değiştiriyorum rahatsız olmasın diyorum göstergenin dolmasını mı beklemeliyim
mondecaidensecmeler User345678 cis gostergesine bakmıyorum rengi değişiyor zaten bezin dolu olduğunda sarı gibi oluyor. Boşsa niye değiştiriyor ki yazık yani. Böyle yaparsa hiç dayanmaz
feync User345678 göstergeyi beklemeseniz açıp kontrol edin ben 2 çişte değiştiriyorum en az. 1 hafta cok kısa süre. Geceden sabaha ellemiyorum sonra 3 4 saat aralıklarla kontrol ediyorum günde genelde 5 bez falan gidiyor
User345678 Tuuggccee Genelde eşim akşam geliyor patır patır bez değiştiriyor dolup dolmadığını anlamıyor bu dolu diyor hayır bezden diyorum anlatamıyorum bilmiş gibi değiştiriyor daha bir şey de demiyorum bende genelde 1 çişte değiştiriyordum ama artık bekliycem biraz dolsun fuzili resmen
User345678 oylesinebiri__ Aslında bez emiyor bunu da biliyorum yine de içim rahat etmiyor. Bir süre dolu alacağım bakayım ne kadar gidiyor ve eşimin dediği gibi pişik olursa vay halime🥴 sizde bi deneyin biraz daha dolmasını bekleyin bakalım ne kadar gidiyor
User345678 mondecaidensecmeler Bez dolgun sanıyor ki çiş yapmış emmiş. Ama biraz dolmasını bekliycem çünkü hiç dayanmıyor gerçekten yazık
Tuuggccee User345678 evet bazen bende yanılıyorum su son yapılan bezlerın hepsı boyle sanırm daha once bu kadar bellı olmuyordu yada dıkkatımı cekmıyordu benm ama bezler sankı şiş doluymus gıbı duruyor bılmıyorum hıc farkttınzmı ama aslında dolmamıs ama oyle gozukuyor