elifgibii Merhaba kızlar gerçekten ilgili bilgili detaylı açıklama yapıp her konuda bilgilendirme yapmaya üşenmeyen bir doktor önerisi istiyorum lütfen
ahvyy elifgibii eğer özelde aramıyorsanız fakülte hastanesindeki bütün çocuk doktorları mükemmel ön yargı ile bakıyordum ama saçma ve çok soru sormama rağmen hepsini cevaplıyorlar çokmiçten iyiler benim oğlum 3 aylık olcak hep oraya götürüyoruz
ahvyy elifgibii eğer özelde aramıyorsanız fakülte hastanesindeki bütün çocuk doktorları mükemmel ön yargı ile bakıyordum ama saçma ve çok soru sormama rağmen hepsini cevaplıyorlar çokmiçten iyiler benim oğlum 3 aylık olcak hep oraya götürüyoruz
2_oglanannesi ahvyy merhaba bende kayserideyim fakültede nasıl sıra alıyorsunuz? Mhrs gibi saatli randevu alınan bir sistemi var mı?
papatyam_38 Merhabalar benm oğlum 11 aylık doğduğun dan beri Melehat Yeni ye gidiyorum suan medikal palace da görev yapıyor .. Cokkk memnunum bir abla gibi ,çocuğumla ilgisi alakası çok güzel 😇
ahvyy 2_oglanannesi oraya gidip randevu alıyorsunuz bizim bebeğimiz 3 aylık sağlam çocuktan randevu alıyoruz hemen giriyoruz
2_oglanannesi elifgibii oğlum üç aylık doğduğundan beni ildem semt polikliniğindeki çocuk doktorlarına götürüyorum sefa armağan beyle devam ediyoruz şimdilik gayet memnunuz. Şehir hastanesinin çocuk doktorlarıda gayet ilgili. Özelde tekden ahmet selim bey var. Memorialde soner beyi asla önermem. Acıbademde babek diye yabancı bi doktor var oda iyi.
Minigim38 elifgibii acile gidersek hüma ya gidiyorum oradaki doktorları seviyorum. Şehir hastanesine de gidiyorum doktorları ilgili ama kan alma bölümündeki kişileri sevmiyorum her defasında kavga ediyoruz çocuk iğnesi(kelebek sistem) yerine kocaman iğne sokmaya çalışıyor ondada damarı bulamıyor kızımın ayakları kolları mosmor oluyor sonrada ben bağırıp çağırınca çocuğunun damarları bozuksa ben napiyim diye hakaret ediyor. Çok çok hasta ise özele gidiyorum
ahvyy 2_oglanannesi sabah erken gidiyoruz eşim işe gittiği için ilk biz giriyoruz 🌸gerçekten çok iyi doktorlar en son gittiğimde 3 tane doktor vardı hepsi değerlendirme yapıyor bazen 1 tane oluyor ama hep aynı doktor denk gelmiyor fakat hepsi çok iyi oğlumla çok güzel ilgileniyorlar konuşuyorlar neredeyse 20 dakikadan fazla sürüyor muayene ❤️
Senayy Sehir hastanesinde haci isminde doktor çok çok iyi hep yazıyorum buraya da denk gelince yazim dedim ama soyadını unuttum doktorun
birfincantuzruhu elifgibii Tekden hastanesi Ahmet Kamalı der susarım. Oğlumda süt alerjisi vardı onun sayesinde desteğiyle önerileriyle atlattık. Biraz eski tip insanlardan ama bence harika biri.