balom Kızlar merhaba bugün canım çekti çiğköfte yedim acıydı emziriyorum bebeğim 15 günlük acaba zararlı mı şimdi düşündüm de yediğime pişman oldum 😰bilgisi olan yardımcı olabilir mi emzirirken acı yemek bebekte gaz yada huzursuzluk yaparmı
yasminmomy balom yapar ilk üç ay çok dikkat etmeniz gerek gazlı acılı bişeyler yiyip içmeyin ayağınızdan çorap eksik etmeyin üşütmeyin herşeyi sizden alıyor unutmayın
dertlikaval balom valla bazıları sütü acıtıyor diyor ama ben sanmıyorum abartılı yemedikçe bir şey olacağını ben de yedim bir problem olmadı
Rabia_38_01 balom abartmadıkça bişey olmaz dikkat ettiğim ve hatta hiçbişey yemediğim zamanlarda bile gazlı olduğu oluyor du bu gaz mevzusu daha çok bebeğin bağırsak gelişimi ile alakalıdır bnce
balom dertlikaval evet yedim biraz yedim yinede korktum bebek için ne bilim şuanlık sıkıntı yok çok şükür ❤️
arasardaannesi balom bnce bıse olmaz acı dıe.ama gazlı ıse bebegınız bulgur gaz yapabılır belkı ekstra huzursuzluk fln yapmazsa etkılenmemıstır bebegınız ıns 🌺
feyzanuur balom acılıysa sütün tadını değiştirir ama aynı zamanda bulgur süt de yapar. hem iyi hem kötü yani. tatlı bi şeyler yiyerek dengeleyin
9793selaam Hicbisi olmaz hepsi hurafe inanmayın böyle şeylere herşeyden yiyeblrsn .o çocuk vitamini aliyorczafen acıyı degil