-dilos- Kızlar ben boşanmak istiyorum. Yarın adliyeye gideceğim kime,nereye danışmam gerekiyor?Dava ücreti ne kadar? Çekişmeli olacak eminim nasıl bi yol izlemem gerek?
googmom -dilos- Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah peki bir bilgim yok ama gözlünüzce olsun herşey 🙏❤️
gokalpask -dilos- ücret falan yok bildiğim eğer kendi dilekçeni kendin yazarsan ücret vermezsin ama şimdi kendi dilekçeni yaz daha mantıklı googleden dilekçe örrneklerine bakarak yapabilirsin eğer yazamam beceremem diyorsan adliye karşılarında yazıyorlar dilekçe 500.1000 fiyat falan adliyeye gidip dilkçeni veriyorsun ön büroya dava açılıyor e devletten tarihi takip edersin
imaddesi -dilos- işleme konması için ücret ödeniyor. Dilekçeyi de avukata danışsanız iyi olur. Maddi durumunuz yoksa internetten örnek dilekçelere bakarak yazabilirsiniz.
-dilos- gokalpask Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim,dilekçe yazısını el yazısıyla mi yazmam gerekiyor wordden mi yapmalıyım?Saçma bi soru mu bilemedim şuan ama gerçekten bu işlerle alakalı bilgim sıfır😅
gokalpask -dilos- 😂😂fark etmez istediğin gibi yazabilirsin annemle babam boşanmıştı ordan biliyorum bende ama woordden daha mantıklı