mommother38 Kızlar iyi geceler 6.ay aşımız çook üzülerek söylemeliyimki ramazana denk geldi veee zaten çoook huzursuz oğlum bugünlerde bide aşı olucaz yan etkisi nasıl çok ağır oluyormu kendimi hazırlayayım
egemenalp mommother38 bugün yaptırdık bizfe baya ağlamalı zor bir gündü yeni hastalıkdan çıktık iki gün iyi dedim bugün de artık 6 gün geçmişti mecbur yaptırdım aşıyı
gulsen64 mommother38 bizde hiç olmadı çok şükür ben eve gelince çay kaşığı ile calpol veriyorum aşı yerinin ağrısı varsa geçsin diye bide buz koyuyorum
leyoz mommother38 biz de bugün yaptırdık o an cok agladı ama sonrası şükür bişey olmadı atesi de cıkmadı maşallahh🧿
456PlayerEsra mommother38 geçen gün yaptırdık bi sorun çıkmadı çok şükür sadece banyo yasak dedi o da sadece bir gün
mommother38 egemenalp alıştım ağlamasına 15 gündür sürekli ağlıyor zaten onun dışında ateş falan oldumu sizde
456PlayerEsra gulsen64 çocuğun ağrısı yada ateşi yoksa ağrı kesici ateş düşürücü vermek çok yanlış . Bazıları aşıdan önce veriyor bu çok yanlış bırakın vücudu onunla savaşsın ben 37-38 görmeden vermiyorum.
asli08 Bende yaptırdım ama hiç bi yan etkisi olmadı bizde bu zamana kadar yaptırdığım hiç bi aşıdan sorun yaşamadık çok sukur
glz2 mommother38 her bebek farklıdır korkutmak da istemem ama bizde ne başladıysa tam o gün başladı 10 gün sonra 9 aylık haa ne uykusu düzeldimne huzursuzluğu geçti belki sebebi farklı bir şey bilmiyorum aşı olduğu gün değişince haliyle aşıdan bildik😅
glz2 mommother38 biz yaptırmadık doktorum bir yaşında tek doz yaptır dedi bakalım nasıl etkileri olacak
456PlayerEsra gulsen64 ağrısı olsa ateşinden anlarsanız ağlamasından anlarsınız neyse siz bilirsiniz benden söylemesi