Çocuklarımızı nasıl koruyacağız bu zorba çocuklardan. Kızım naif bir bebek korkuyor herşeyden ürker yapısı böule. İki eltimde kardeş. Birinde üç birinde iki tane çocuğu var. Doğma büyüme birbirlerinin çocukları hep dövüşürler herkes de haha gigi devam eder hayatına. Görümcemin kızına (13) zorbalık yapıyorlar (10)(11) yaşında olanlar bile birbirine böyle. Kaşla göz arasında vururlar ısırırlar. Kocaman adamın kafasına kepçeyle mi vurmuyorlar birbirlerine öldüresiye mi vurmuyorlar ben artık anlatıcak bişey bulamıyorum o derece zorbalar kayınvalidemle altlı üstlü oturuyorlar ikisine de ev verdi bizim evimiz yok uzakta oturuyoruz. Haftada bir gideriz kayınvalidemlere onda da tüm çocuklar aşağıda ben hamileyim bebeğimi kucağımdan salamıyorum bile bugun ben yanındayken bir maskeyle böö diye yüzüne koştı diğeri arkadan çığlık attı çocuk bir önden bir arkadan neye uğradığını şaşırdı. O kadar rahatsız oluyorum ki. Kendileri devamlı görüşebilirler biz gittiğimizde inadına kendileri gelmeden çocuklar aşağıda benim çocuğum babannesinin evinde onlardan dolayı yürüyemiyor bile. Keza biz varken değil misafir geldiğinde de eve böyle anneleri gelmez salar 7 çocuğu aşağı çocuklar evin altını üstüne getirir. Milletin oturduğu koltuklardan atlar masalara tırmanırlar kimse de dur diyemez bişey diyince anneme şikayet ederim diye tehtit ederler kayınvalideme. Gerçekten nasıl anlattım bilmiyorum ama çok sinir oldum bugunki olaydan sonra aklını alıcaklardı çocuğun. Aşırı korktu şuan bile içli içli.