demir2606 Merhabalar Ocean d vitamini kullanıyoruz yaklaşık 3 hafta olucak en başta aklıma gelmedi ama bebeğim çok huzursuz ve uyku uyumuyor bu sebep olabilir mi 5 ay 23 günlük kabızda aynı zamanda
yeni_anne__ demir2606 akşam mı veriyorsunuz sabah verilmesi gereken bir damla uykusuzluk olmasın diye ben sabahları veriyorum
teacherikizannesi demir2606 bn hastanenin verdiği vitamini kullanıyorum ama gaz yapıyor diyorlar bu marka gaz yapıyor mu?
Elfelf475 demir2606 benim gittiğim doktor ocean iyi bir marka değil demişti. Sebebini sormadım zaten ben kullanmıyorum diye.
yeni_anne__ demir2606 akşam vermeyin hemşire akşam verirsen uykusuzluk yapar dedi sabah emzirdikten sonra verin
demir2606 yeni_anne__ öyle yapıyorum akşam vermiyorum zaten sabah veriyorum karnını doyurduktan sonra
nurakdas yeni_anne__ merhaba bebeğim 42 günlük hep 1 damla veriyordum doktorum günlük 400 ünite alması gerek 3 damla verin dedi ama siz nasıl veriyorsunuz
demir2606 yeni_anne__ bilmiyorum öncesindede az uyuyan bir bebekti ama hiç gece uykumuz yok yarım saatte bir kalkıyor hep
Elfelf475 kaymakliekmekkadayifi ben büyük oğlumda ocean almıştım şimdi sağlık ocağının verdiğini kullandım bir sorun yaşamıyorum da
kaymakliekmekkadayifi Elfelf475 bende büyük kızımda ocean kullanmıştım hiç sorun yaşamamıştım şimdi 27 günlük bebeğim var ona da ocean aldım ama çocuk aşırı gazlı oldu. Napsam bilemedim denesem mi acaba sağlık ocağının verdiğini evde duruyo