asitutsak7 cananuluyer Kayınvalidem var sağolsun o destek oluyor yoksa mümkün değil yani doğru düzgün hiçbir şey yapamam, Allah kolaylık versin size de🤲🏻💕
Kuzeymomss cananuluyer Oğlum 35 aylık asla dur durağı yok. Bazen oturup ağlıyorum. Herşeye cevap veriyor hep kafasının dikine gidiyor. Büyüse de rahatlasam diyordum, büyüdüğünde daha fena olacağını bilemedim vallahi
Prensesannesi0910 2buçuk yaşında kızım erkek çocuklarına taş çıkartır cinsiyetle kesinlikle alakası yok 😂
Minnakordek cananuluyer iki kızım var tüm gün ayak üst üste atıp oturuyorum hatta kızlar kahve yapıyor diğeri masaj yapıyor ohhh mis😅 kızlar mesela hiç tutunup kalkmıyor anaaa priz diyip merak etmiyor televizyona yaklasmiyor tüm gün fiyonku saçına mi taksam gotune mi kurdele bağlasam diye geçiyor günlerim😂😂😂 yetti artık bu kıyaslar daha cinsiyetinden haberi olmayan çocuga erkek çocuk yaramaz diye zorbaliyorsunuz yetmez gibi kız çocuk annelerini zorbalayip en çok ben yoruldum sen ne yaptın ki algısı olusturuyorsunuz ERKEK ANNELERİ l.y polis asker eşleri bir erkek anneleri iki bu kalıplaşmış sifarlar otomatik beni sinirlendiriyor. Allah bağışlasın ne diyim
26merve26 cananuluyer cinsiyetle alakası yok ya benim iki oğlum var ilk oğlum daha sakindi şimdiki tam bir fırlama daha 10 aylık abisine saldırıyor bildiğin abisi ona öyle davranmamasına rağmen 🤭🤭
churchill cananuluyer 7 bucuk aylık oğlum tutunup kalkmaya basladi ama dengesini saglayamadigi icin surekli düşüp kafasini biyerlere vuruyo gözümü üzerinden ayıramıyorum hic bir isime yetisemiyorum felaket hareketli bi bebek tamamen ayaklanda hic affetmicek
tultanhanim cananuluyer görene “10 erkeğe bedel Allah sana peygamber sabrı vermiş inşallah güç kuvvette verir.” dedirten kızım gruptan ayrıldı 🤣🤣 Kızla erkekle alakası yok inanın her bebeğin mizacı farklı
rabiaa1605 cananuluyer vallahi canım hiç birşey yapamıyorum sabahtan akşama kadar hem anam ağlıyor hem ağzım ayrılıyor ev işi yemek market bulaşık çamaşır herşey bende çocuk gece gündüz uyanır ben bakarım artık takatim kalmadı eşim geliyor işten yemek yiyor bazen yemiyor sonra yatıp uyuyor
sakinanee cananuluyer 27 aylık oğlum var yerinde durmuyo sürekli dışarı çıkmak zorunda istiyor çıkarıyorım bu sefer yerlerde çimlerde sürükleniyor ahhh ahhhh hergün ölüyorum resmen hiç bişey beğenmiyor çok inat
Ymomm cananuluyer 8 aylık kızımın hiç bitmeyen enerjisi🥲 ve aşırı hareketli karnımdaykende böyleydi 😂
Minel-inannesi cananuluyer 29aydan kizimla düz duvarlardan selamlar 🤣 keci gibi dağa tirmanir, maymun gibi sallanir🤷 rabbel alemin hepimize kuvvet versin😊 evladin kizi erkegi yok, hareketli olmak icten gelen bisi, donem donem artar azalir kipirdamaklari.