Minikbirprenses Kızlar bebiş 2 aylık bir kaç tane fermuarlı tulum var ,LCW den almıştım sürekli onları giydiriyom dönüp dolaşıp bir kaç bişey almak istiyorum tavsiyelere ihtiyacım var
Asya011 Minikbirprenses yaz geliyor ince tulumlar alabilirsiniz şuan e bebek te mevcut takım almaktansa tulum daha rahat
sarmaliklahana Minikbirprenses civil ben beğenmedim ama son 4 aydır ürünleri cok hoşuma gidiyor hemde diğer markalara göre uygun fiyatlı. 3yas kızıma bir altlar aldım offff kalınlığı tam kışlık 13 parça 1200 TL denk geldi kampanya indirim VS ile. Bende waikiki den alışveriş yapardım suan bozdu bence ve fiyatlar asırı yüksek. İstediğim gibi kalın pijama esofmanda bulamıyorum maalesef 👎
Mnli Minikbirprenses h&m de çok indirim var onlinea bakın bedenler kaldıysa geçen hafta ben hem kendi sitesinden hem trendyoldan çok yüklü alışveriş yaptım ama bir kaç gün geçti bedenler tükenmiş olabilir yine de ileriye yatırımlık alabilirsiniz
Mnli Minikbirprenses bebek iri değilse 2-4 olur h&m bir tık kalıp olarak büyük cm olarak bakabilirsiniz benim kızım 19 aylık ama çok minik daha 12-18 giyiyor h&m de