Tosbigin_Annesiii Kızlar aptamil kullanıyorum ama aşırı kilo aldırığını düşünüyorum iyi de gelmedi bize aptamil, bana güzel bir mama önerisi yapar mısınız ya lütfen gaz yapmasın ama ☺️
Asya011 Tosbigin_Annesiii bebelac kullanıyorum gaz yapmıyor kabızlık sorunu da yaşamadık tabi bebişten bebişe değişir daha önce de sma comfort kullandık çok fazla kilo aldırdığı için bebelaca geçtik
songulakyrk Tosbigin_Annesiii hipp organik combiotik çok güzel hemşireler tarafından da tercih ediliyor
elizz_momm Tosbigin_Annesiii hip combiotik kesinlikle gaz yapmıyor keçi sütü olduğu için besleyiciliği de fazla ve de tam organik olarak geçiyor kullanan herkes memnunum benim duyduğum bende çok memnunum doğumdan itibaren kullanıyoruz 4 aylık olucaz kilo alımı vs gayet güzel
Tosbigin_Annesiii rachelgreen_ bilmiyorum ya balgam yapıyor diyenler oldu o mama için memnun musunuz kaç aydır kullanıyorsunuz
rachelgreen_ Tosbigin_Annesiii biz ilk 2 ay kullandık memnunduk sonra doktorumuz süt alerjisinden şüphelendiği için raporlu mamaya geçirdi. Balgam falan olmadı bizde ama her bebekte farklı etkiler yapabiliyor mamalar, maalesef denemeden bilemezsiniz🌸
rachelgreen_ Tosbigin_Annesiii şimdi farklı doktora geçtik henüz bir kez gittik ama çok memnun kaldım. Siz hangi şehirdesiniz?
rachelgreen_ Tosbigin_Annesiii Liv Hospital ‘da Mert Çakır gerçekten çok beğendik aşırı ilgili ve bilgili bir adam belliydi tek muayenede bile anladık ben de forumdan duymuştum adını zaten randevusu da diğer çocuk doktorlarına göre zor bulunuyor ordaki hastası en çok olan doktor o bence bir gidin bakın
Asya011 morsevenanne9 37 günlük şuana kadar 1 kilo aldı 3060 gr doğum 4020 gr şuanlık abartı bi alımı yok
Tosbigin_Annesiii Asya011 evet şimdilik sma mamaya başlicam çünkü onun iyi geceler maması da var bebekler gece uzun uyuyormuş
Tosbigin_Annesiii elizz_momm evet hippe geçtim bende sma’yı içsin çok istiyordum ama ıkınıp durdu gecemiz zehir oldu belki bağırsak alışmaya çalışıyordur aralarda yine vericem alışırsa sma’dan devam etmek istiyorum yok diretirse hippi sevdi gaz vs de yapmadı ama korktuttulsr beni hipp konusunda balgam yapıyor dediler diye hiç kullanmak istemiyorum