adenkusunannesi Kızlar 20 günlük bebeğim var aşırı şekilde gazı var karnı şiş sürekli ıkınıyor doktora götürdük ama sadece gaz damlası önerdi kanlarına bakıldı temiz çıktı sizin önereceğiniz gam damlası varmı acaba?
mero_81 adenkusunannesi karnına ve ayak altına hafif ılıtılmıs zeytinyağı ile masaj yapın gaz damlası bikaç gün sonra daha da mahvediyor bebeği
oykununanneesi adenkusunannesi benim aşırı gazlı kolik bebeğimi sadece gaz damlaları rahatlattı ne yalan söyliyim. Koliğin de koliği öyle bi bebekti. Sab simplex ve relactaz kullandık 4 aylık olana kadar aşırı rahatlattı
busrakaan18 adenkusunannesi benim oğlum da öyleydi şu an 4 aylık yeni yeni geçiyor. Gaz damlaları hiç bir işe yaramadı hatta daha kötü oldu ben her fırsatta masaj yapıyordum her beslenmeden sonra mutlaka gazını çıkartıyorum. Sıcak havlu koyuyorum karnına o şekilde rahatlıyor havluyu ütuleyip sariyordum o şekilde uyuyordu. Kiraz çekirdeği kemer almıştım onu sevmedi mesela
kanalizzze59 adenkusunannesi ıkınması geçmez bende sürekli yazardım buraya ama normal bir durum malesef
mero_81 adenkusunannesi oda olur tabi ben mamasına hep yarım çay kaşığı damlatıyordum ama soğuk sıkım olacak zeytinyağı marketlerde satılanlardan değil 11 aylık olcak hala arada kabızsa vs yaparım benimkide kolikti bu arada koliğin dibiydik