inci86 Kızlar her zaman yoğurdumu güzel yapardım bu sefer çok acele davrandım ve sıcakken mayaladık tutmamıştı baya süt gibi sma üstü yoğurt gibiydi anlayamadım .Sizce tekrar fırına koysam tutar mı yoğurt
balporsugu7224 inci86 tutma ihtimali olabilir tutmazsa dökmeyin kaynatıp lor peynire çevirin bide çok sıcak yoğurdu ekşitir
AnaKuzusu34 inci86 sıcak mayalamışsan sulu olmuş demektir suyunu süz altta yoğurt tutmuştur kullanabilirsin
balporsugu7224 inci86 6 saat tutun sonra dolaba koyun tutarsa senindir tutmazsa senin hiç olmamıştır 🤣
inci86 balporsugu7224 evet öyle yapıcam ama inş tutar fırını biraz ısıttım kapattım sonra koydum fırına üç saat dursa tutar inş ya 🥹🥹
bahar456_ inci86 YouTube den aratın canım hangi video bilmiyorum benim de öyle olmuştu fırında tutup sonra dolaba falan kaldırın diye bir video vardı o videoya göre yaptım ve gayet de güzel oldu sonra
metemom_ inci86 benim annem Yoğurtçuydu tutmayan yoğurdu sıcak suya oturtup üstünü örterdi tutardı fırın konusunda bilgi sahibi değilim
zeynepsd Daha geçen gün ben de aynı sorunu yaşadım kaynar su dolu bir kaba yoğurt kabını oturtup tekrar fırına koydum ağzı açık bir şekilde ama fırını çalıştırmadım 3 saat falan bekledim tuttu