meyra9 Kızlar eşimin arkadaşının düğünü var. Bende elbise vs çok seven giyen birisi değilim. Oversize blazer ceket, mom jean, topuklu ayakkabı düşünüyorum, sizce çok mu saçma bana bi fikir verebilir misiniz? Takılarla da süslemeyi düşünüyorum
metemom_ meyra9 mom Jean topuklu uyumunu sevemiyorum onun yerine palazzo pantolon daha hoş olur bence
myavocado meyra9 illa elbise şart değil tabi ama Jean uygun olmaz düğüne. Kumaş pantolon ile düşünebilirsiniz, ceketi ya da böyle parıltılı ışıl ışıl pantolanlar oluyor ismi var mı bilmiyorum onları da çok beğeniyorum. Yine şık bir tulum + ceket de güzel olur
lAmMelodi meyra9 Elbise daha güzel olurdu ama akraba yakın arkadaş düğünü değil bu yüzden bence nasıl isterseniz öyle giyin.Ben olsam elbise giyerdim ama😁
tospikannesi_ meyra9 olur ama Jean ile olmaz bence fazla günlük olur. Ya plazzo pantolon yada saten etek ile giymeyi düşünebilirsiniz
Mnli meyra9 düğünün nerde olduğuna da bağlı mahalle düğün salonunda ise olur ama biraz özenli bir düğünse olmaz bence