Badem4242 birbebis_ 15 aylık kızım 9.500 doktor normal diyo. Tabi çevreye kalsa zayıf . Doğum kilosu da önemli benim kızım 2800 doğmuştu
shraplt birbebis_ benim kızım 4 aylık 7206 kilosu az önce aşıdan geldik her bebeğin kendine göre gelişimi farklıdır 🥰
Esraesra08 birbebis_ bir bebeğin gelişimi kiloya göre yorumlanmaz boyuna göre yorumlanır boyu idealde gelişimi gayet iyidir zayıf olsunlar ama sağlıklı olsunlar lütfen takılmayın ki bence normal birde kız bebek sonuçta
Elvinemine Badem4242 canim benim kiz 9ay 16gunluk 8kilo herkes bana zayif diyo ..senin bebginin ayina gelince o kadra olur i zaman .bu postun beni rahtalatdi🤭🫠🫶
Elvinemine Esraesra08 benim.kizinda boyu falan iyi ama kilosu zayif . çok sukur bu Zaman kadar hastaneye falan dusmedik hele bu kis cok sertdi
birbebis_ Esraesra08 gayet saglıklı cok sukur bı hastalıgı falan yok ama kilodan dolayi insanlar bunaltıyor
kagansinem Bnım erkek 16 aylık 11.200 gram sızın bıde kız gayet oyı yanı Türk milleti ne sevıyo kıloyu ya
kagansinem Ben şahsen asırı kılolu bebek sevmıyorum oncesınde benım bebek cok kıloluydu ayına orantılayıncs cok zorlandım sallayarak uyutması kucakta iş yapması bel fıtıgı cıktı bende onun ayındakı bebekler emeklerken bnımkı oturduğu yerden kalkamıyodu
Elvinemine Badem4242 ay benim kizda oyle yurutecde bir yuruyor .masalalh xoşarak bir aydi kilo.almiyor yurutecde oldugu için 😂
tospikannesi_ birbebis_ 16 aylıkken 14.5 kg du doktor önde kilosu dedi sizin ki tam olması gerektiği gibi
Pelin232323 birbebis_ normal tabi persentil tablosundaysa boşverin milleti. Oğlumun 1 yaşına girerken 12 tane dişi vardı babanesi geç çıkartiyor dişi demişti 😂 yani insanlar hep konuşur hatta bazıları sadece konuşur takmayın hatta tersleyin bence …
Badem4242 Pelin232323 geç mi 🤣🤣 12 diş mi geç oluyormuş . Biz geride kaldkkk 😃 şaka bi yana insanlar gerçekten bazen konuşmak için konuşuyor . Bir kulaktan girip bir kulaktan çıkıyor benim de artık