urasnannesi Kızlar şuan bebisim 2 aylık 3 numara kullanıyoruz sizce 3 numarayı daha ne kadar kullanabilirim ona göre stok yapicam veya en uzun kaç numara gidiyor
SevimliHayaletCasper urasnannesi hiç stok yapmayın. Bebeğin kilosuna göre anlaşılıyor daha ne kadar kullacağınız. Stok istiyorsanız bir tane 3 numara, bir tane 4, bir tanede 5 alın
urasnannesi SevimliHayaletCasper oda mantıklı aslında peki en uzun kullanılan numara kaç oluyo genelde 3 4 diyolar ama değişiyor sanırım oda
defnevedoruk urasnannesi bebegin kilosuna gore degisir kizim 2 yasinda tam 5. ayindan bu aya kadar yani 24. ayina kadar 5 numara kullandik yeni 6ya geçtik
SevimliHayaletCasper urasnannesi ben 6 aylıkken 5 numaraya geçtim 2 yaşına kadar da 5 kullandım. Bebeği zayıf olanlar 4 numarayı uzun kullanıyor. 3 numarayı neredeyse hiç kullanmadım diyebilirim belki 1 paket falan kullanmışımdır
urasnannesi SevimliHayaletCasper benim bebeğim de 2 ay 10 günlük en son. 5.500 Gr hemşireler gelişimi gayet iyi diyodu sanırım 4 5 numara stoğu yapicam