AysenurDefne Güzel anneler günaydın 🙋♀️ 2 ay 24 günlük kız bebek annesiyim. 3gün önce kakasında kan gördüm, doktoruyla iletişime geçtim ve inek sütü alerjisi olabilir, yediklerine dikkat et dedi. Kızım bitek anne sütü alıyor bu arada. Emmesi güzel, kilo alımı güzel, huzursuzluğu, ateşi falan çok şükür bir sıkıntısı yok. Ertesi gün tekrar kan gördüm ilkine göre daha azdı, 3.gün ise tamamen azalmıştı. 😥 Bu arada 2 gündür süt, yoğurt ve peyniri vb. Şeyleri kestim. Bu durumdan başına gelen var mı acaba? Benim beslenmeme dikkat etmemle geçer mi ki? 😥 Rabbim tüm çocukları korusun hepsine şifa versin inşallah 🙏
Elciin Canım başıma gelmedi ama gelenlerden bildiğim kadarıyla anlatayım çok sıkı diyet yapman lazım. İlk önce bebesine alerji için test yaptırın mutlaka neye alerjisi var ona göre yediklerinize dikkat edin. Öyle sıkı diyet yapan insanlar var ki içinde yumurta olduğu için kek dahi yiyemiyorlar önemli bir konu umarım hemen atlatirsinz. Ayrıca 2 hafta sıkı bir diyet yaparsanız sonuç alabilirsiniz öyle soylemisti doktorumuz bizim