bilgetabak Kızlar merhaba bebeğim 5 aylık doğduğunda beri sürekli huysuz mızır mızır yani, şimdi üzerine sinir ve çığlıklar eklendi. Bunu yaşayan oldu mu ne zaman geçicekkk🥹🥹
busra987 bilgetabak valla geçiyor demesini çok isterdim ama benimki 9 aylık hala öyle bide hiçbişey yememeye başladı artık çok zor
cansu2600 bilgetabak Benimki de 4 ay 23 günlük dediğiniz gibi doğduğundan beri sürekli ağlama modu sürekli bir huysuzluk memnuniyetsizlik özellikle bu ay kucakta gezme isteği uykular zaten öyle bir şey yok ben de merak ediyorum ne zaman düzelecek
mutluannisbebis bilgetabak 2 aylıkken eklendi bu çığlıklar cumadan beri çok kötüyüz, biz acaba dolunay etkisi mi dedik ama genel herkesin bu aralar çocuğu böyleymiş, umarım öyledir ve geçer 😔
kayramm1212 bilgetabak 3 ayı bitirdik sürekli öyleyiz bı gün geçer diye bekliyorum sadece gün sayiyorum
bilgetabak busra987 ah deme deme 😂 bu ayın başında bi düzeldi 1 hafta kadar allahım sana şükür dedim sonra yine bozuldu yavrum 😂
bilgetabak mutluannisbebis bazen bende dolunayı düşünüyorum, kucakta tutmaktan bel fıtığı oldum 5 ayda 🥹🥹
bilgetabak kayramm1212 güzel ama zor arkadaşımın bebeğinin sesi çıkmıyor çok zor diyor ben sürekli şaklabanlık 😂
kanalizzze59 bilgetabak uyku düzeni beslenme düzeni nasıl yani genelde bunlar düzenli olan bir bebek mızmız ve huysuz olmuyor da
bilgetabak kanalizzze59 her şeyi gayet düzenli doğduğundan bu yana, buna rağmen bazı çocuklar mizaç olarak böyle olabiliyor
derya161616 bilgetabak benimki de öyle ya doğduğundan beri huysuz 6 aylık olduk nerdeyse 5 ay 28 günlük ne zaman düzelecek dört gözle bekliyorum