serraelmaz Gunaydin kizlar, oglum 7 aylik ve artik ana kucaginda durmuyor, surekli agliyor :( boyle de hic bir goremiyorum… oglenleride uyurken yaninda istiyor, kalkip gidersem agliyor…. ve 7 de uyaniyor oglede kadar agliyor:(
maybeybi serraelmaz anakucağında 5e yaklaşırken durmamaya başladı. Zaten sürekli orda durursa emekleme dönme vs öğrenemez 🥹 yere bıraksanız durmuyor mu? Ben oda oda topluyordum evi emeklemeye başlayana kadar toplayacağım odada yere koyuyordum önüne de dikkatini çeken zarar vermeyecek bir şey veriyordum ya da oyuncak. O onunla uğraşırken bende böyle böyle evi topluyordum. Zaten emeklemeye başlayınca da nereye gidersem peşimden geliyordu. Şimdi 9,5 aylık bulduğu her yerden tutunup ayağa kalkıyor işler daha da zorlaştı 😒😁
Minnakordek Büyüdü artık anakucaginda durmaması normal bir süre zorluyorlar sürekli kucakta gezme istiyorlar görmek için yürüyen veya emekleyene kadar da bu şekilde yapcak hiç bişey yok. Aynı durumdayız esim gelince ben yapıyorum veya o yapıyor eşim nöbette ise pratik hemencecik basit şeyler yapıyorum büyük kızıma geceden planlıyorum herşeyi