adasmummy aslparla 6 ayın altındaki bebeklere güneş kremi önermiyoruz demişti doktorumuz. Koruyucu kıyafetler ve gölgede durmak yeterli❤️
ZeydsMom aslparla yuz kremi degilde kis bebesi oldugu icin kuruyordu yuzu falan vucudu. Su bazli losyon kullandim hep o zaman. Nivea. Hatta yenidogdugunda ilk gubler isilik olmak istiyordu yuzu o kurtardi. Simdi ikinci bebegim yazin olacak ona da kullanacagim.
badekuzeyguneyldz aslparla bepantol sürüyorum ben isilik felan oluyor bazen terlediğinde. Yada bebek yağı olabilir nemlendirmek içinse
fdmkn aslparla merhaba bebeğim 5 buçuk aylık yüzüne yeni krem sürmeye başladım. Mustelanın bebekler için yüz kremi var onu aldım şu an için memnunum. Doktoruma sormuştum uygun demişti o yüzden mustela aldım.
aycoregim Nemlendirici gibi bir sey soruyorsanız Bioderma guzel gayet. Benim oglumun cildi egzamaya dogru gidiyordu o kadar kuruydu, mustela onerildi ama bizde ise yaramadi. Biodermadan memnunuz
justthecigarette aslparla ben mustela stick kullanıyordum o aylarda şimdi 10 aylık yine kullanıyorum. Memnunum
inci80 Kızım 2 aylık yüzünde akne vardı çok fazla kuruluktan nivea kullandım geçiyor gibi şu an mavi teneke kutulu olan