AselBebekveAnnesi 1 aydır kedi var evimizde küçük 5 aylık 1 haftadır tüy dökmeye başladı kızım da 3 gündür grip gibiydi simdi de cok ciddi bir öksürüğü başladı krup (köpek havlaması) gibi öksürüyor ben kediden olduğunu düşünüyorum ama eşimi ikna edemiyorum
sevimliidostlarr AselBebekveAnnesi evet bende de var yedi alerjisi gözlerim kızarıyor hapşırıyorum ve öksürüyorum bir yere misafirliğe gitmiştik evde kedi olduğundan hiçbir haberim yok hemen hapşırmaya falan başladım gözlerim kızardı öksürmeye başladım sonra bir baktım kediler b Üçer beşer meydana çıktı Bir daha hiç öyle demedim kedileri çok seviyorum ama ne yazık ki uzaktan çocuğunuzun sağlığı şu anda ailemle ben çok çekiyorum mesela
nerdenaldinbuaklinerden AselBebekveAnnesi olabilir benimde kedi tüğüne alerjim var sonradan farkettim hatta test bilemyaptırdım doğru çıktı. Alerji tehlikeli. Bütün akıntısı öksürük gözde sulanma kaşıntı nefes darlığı her şeyi yapıyor
3kedili2bebekli AselBebekveAnnesi çünkü saydığınız belirtiler aynı zamanda hastalık belirtisi, yakınınızda anneniz kayinvalideniz falan var mı gidip 3-4 gün kalabileceğiniz gidin çocugunuzda 2. Gün semptomlar kendiliğinden ilaçsız vs azalırsa alerjidir azalma olmazsa zaten hastalıktır
AselBebekveAnnesi alprn78_ onlar nasıl anladılar peki eşim yok çorapsız geziyor çocuk ondan herseyi kediye bağlama diyor
alprn78_ AselBebekveAnnesi göz kızarıklığı ve öksürük ile çıktı yani kediyi eve almışlardı bunlar çıkınca alerji doktoruna götürdüler ve orda çıktı halamgilde şaşırmıştı hiç beklemiyorlar dı bence test yaptırın
AselBebekveAnnesi alprn78_ bir görüsim o zaman çocuk doktoruyla onların yeşil alan açması lazım çünkü alerji bölümüne