oben 31 yaşıma girecegim hala atama(ögretmen)bekliyorum bisey olamamdim nerden nasil başlayacağımı bilemiyorum 😩 ne yapayım benim durumumda olup da şunu şunu yaptım diyebilecek var mi ben atama işini bırakıp hangi meslegi yapabileceğimi bilemiyorum
Dmt-01 oben tam 32,5 yaşında tamamen ümidimi kaybettiğim bir anda atandım ümidinizi kaybetmeyin kısmetinizde varsa er ya da geç elbet olacaktır:)Öğretmen değilim tarım bakanlığına atandım
oben Deletedmom_215 biyoloji öğretmenliğini bitirdim egitim Fakültesi mezunuyum. Sonra cocuk gelişimini bitirdim onu 4 e tamamladım yine egitim fakultesinden okuloncesi öğretmenliğini bitirdim 2 lisans 1 ylisans 1 onlisans mezunuyum. suan ben de ags ye okuloncesi ogretmenligi bransim ile hazirlaniyorum ama coxuktan firsat olmutor calisma saatlerimi ayarlayamadim. sizin brans nedir
Zeynali Deletedmom_215 merhaba bende ebeyim bahsettiğiniz sınavı sayenizde yeni öğrendim biraz bakındım ama ilk kez olacakmış galiba biraz fikir verebilir misiniz acaba 🌸 umarım gönlünüzce olur her şey 🦋
Deletedmom_215 oben ya masallah ne kadar cok alanda okumuşsunuz tebrik ediyorum sizi😍 ben hemsireyim kamuda çalışıyorum ama öğretmenliğe geçmeyi cok istiyorum ondan çalışıyorum sınava🌸
oben Deletedmom_215 ben de hemşireligi arastiriyordum atama olarak yas 35 en son yazıyor doğru mu bilginiz var mı
oben Deletedmom_215 umarım kalbinizdeki meslek olur ben bu kadar okuyup ne olacağımı bilemiyorum suan
Deletedmom_215 oben benim atandığım dönemde herhangi bir yaş sınırı yoktu yeni yönetmeliği hiç bilmiyorum inanın 🙏🏻 ama hemşirelik yada ebelik okursanız atanması öğretmene göre cok daha kolay🌸