-sevimlipolyanna- Evet arkadaşlar fikirlerinize çok ihtiyacım var. Satış yapmayı çok seviyorum. Dolap, Gardrops uygulamasından falan çok satış yapmışlığım vardır.İnstgram üzerinden satış yapmak istiyorum nr satabilirim?
bloommom -sevimlipolyanna- ev giyim genelde çok ilgi görüyor pijama olsun gecelik olsun ben genelde internetten alışveriş yapıyorum
Lilysa -sevimlipolyanna- biraz el beceriniz varsa böyle mevlut, dogum gunu gibi özel günler için hediyelikler. Magnet vs gibi
busrasya23 -sevimlipolyanna- kardeşim mum işine girdi kendine göre güzel satıyor hediyelik veya normal masanızın üzerine koyacağınız mumlar yapıyor araştırıp başlayabilirsiniz şahıs şirketi açıp Trendyoldan da satış yapabilirsiniz kardeşim öyle yaptı bir sene de genç girişimci olduğu için bağkurunu devlet yatırıyor
busrasya23 -sevimlipolyanna- 30 yaş son sanırım kardeşim şahıs şirketini de muhasebeciye açtırdı hiçbir ücret almadı ayrıca sadece fatura kesmesi için her ay 500₺ verecek o kadar
helati20 Merhaba ben Hatay Antakya da yaşıyorum çelik takı ve iç çamaşır sattığım bir sayfam ve shopier hesabım var acaba bana destek olur musunuz? @helatiaccesories
tastam -sevimlipolyanna- konudan anlıyorsanız bana da fikir verir misiniz, ben hiç yapamıyorum bu satış işini. Evde yatağım vs. Var bir türlü satamadım letgo dan 😅
-sevimlipolyanna- tastam Letgo hiç kullamadım. Fakat dolap gardroptan çok satış yaptım. Ürünü detaylı şekilde açıklayıp, güzel açıdan görsel yükleyip aktif olduktan sonra şükür satıldı çoğu şey 😂