Fato Kızlar ben şimdiye kadar hep mustela kullandım 10 aylığız ama daha uygun fiyatlı ama içeriği alerjik olmayan yani hassas ciltlere uygun bi şampuan varmı önerebilceğiniz
Thelefant Fato ben de mustela kullanıyorum fiyatından değil ama kokusundan rahatsız olduk eşimle. Lavanta kokusu çok belirgin ne yazıkki biliyosunuz. Bübchen aldık ama henüz denemedim bu hafta denicem bir de burtsbee var bübchen bitsin onu denicem.
Ebrs Fato ben de mustella kullandim. 8 ay itibariyle hassasligi azalmistir diye ve uygun fiyatli diye baby me aldim cokta memnunum. Ama biraz göz yakıyor 🙄 ilk zamanlar dikkatli yikamanizda fayda var
Fato Thelefant bende mustelanın kokusunu pek sevmiyorum doktor önerdi diye kullandık şimdiye kadar ama şuan hem güzel kokulu hem de alarjik olmayan bi şampuan arıyorum kızımın cildi çok hassas beyazıt tenli olduğu için
Zeynosmom Fato e bebek markası olan baby&me nin şampuanı var mühendisinoğlu onaylı.. 15 tl ye yakındı.. kızım beş buçuk aylık mustelanın ürünleri daha yeni yeni bitmeye başladı.. pahalı ama çok uzun süre gidiyor
gamze6855 Fato E bebek şampuanı 😊 Biobaby de uygun fiyatlı ve mühendisoğlunun önerdiklerinden. Hatta e bebek şu an indirim ayında takip edip stoklayabilirsiniz