gayessss Kızlar merhaba adetim 5 gün gecikti test yaptım yapar yapmaz tek çizgi çıktı aradan 15 dakika sonra tekrar baktım böyle bi çizgi vardı silik çizgimidir yoksa testin kendisinde mi var
_YanakReisinAnnesii gayessss testte silik çizgi gördüm ama şöyle birşey de var,ilk 5 dakika da çıkan sonuç dikkate alınır 15 dakika sonra gördüm diyorsunuz bilemedim kafam karıştı benim 😅en iyisi kan verin daha kesin sonuç alırsınız en azından.
balom gayessss bence bebek var testin çizgisi pencerenin sonunda var böyle çizginin yanında olmaz canım 🙂
Senaikra2121_ gayessss hangi marka artı med se ben onu iki defa kullandım ikisinde de bu çizgi çıktı ama yalan hamile değilim regl oldum bugün bu markanın testleri hatalı ya sabah başka marka alın yapın yada kan verin
yaseminhuma Bende ilk bu şekilde öğrenmiştim süreyi tam hatırlamıyorum ama silik öizgi ile bence kan testi vermelisin
balom gayessss yaaaa hayırlısı kan tahlilide yapabilirsin için rahat olması için normalde ben yaptığım zaman 10 dakka sonra bile o çizgi çıkmaz ondan öyle dedim seninki bariz silik çizgi 😶🌫️