polat_baby Merhaba kızlar oğlum 4 yaş 1 aylık elini göğsümden hiç çekmiyor bütün gün eli göğsümde artık sıkılıyorum ona tatlı tatlı anlatıyorum dinlemiyor kızıyorum dinlemiyor ne yapmam gerekiyor bilmiyorum çok sıkıldım Bana önerileriniz var mı?
456PlayerEsra polat_baby benimki de 3 yaş eli hep karnımda . Uyurken uyanırken gün içinde sıkıldıkça gelip elini karnıma koyar öper bende rahatsız oluyorum . Neyse burda durayımda iyi bi fikri olan varsa bende faydalanayım
Irmakk1 polat_baby izin vermeyeceksin canim yani sen izin vermezsen elini oraya nasıl sokacak. Artık büyümüş yapması doğru bişey değil bence
polat_baby Irmakk1 izin vermiyorum sürekli elini çıkarıyorum veya baştan hiç izin vermiyorum ama sürekli koymak istiyor
Mom0008 polat_baby benimkide yapıyordu artık anlattım özel bölgelerimiz var şenimde var vs gibi buralara başkalarının dokunması seninde dokunman doğru değil diyerek bi iki kere mırınkırın etti sonra bıraktı uyardım her yaptığında hayır diye onun yerine sarılabilirsin filan diye yerini doldurdum
Berraa_54 polat_baby benim kızım da 23 aylık gece yanımda uyuduğu de için sürekli eli göğsümde bide öpüp kokluyor