Ebrs Mvern bana bu forumdan biri onermisti nescafeye bisküvi batir hem ye hemde onu ic süt yapar diye. Gercektende hem süt yapti hemde uykusuny etkilemedi oglumun
Denizoglum Mvern benim oglum dogru duzgun uyumayan bi bebek zaten 2 haftadir da her gun bi fincan turk kahvesi iciyorm etkilediginj dusunmuyorm acikcasi
Gizemabc Mvern her seyin fazlasi zarar prensibi hem gebelikte hem de emzirirken onemli bence. Gunde 1 kupa bazen de 2 kupa sutlu granul kahve iciyorum. Daha ustune cikmamaya ozen gosteriyorum.
MHMA Mvern Benim kızımı etkiliyor bi kere bi nescafe bir fincan da türk kahvesi içmiştim sen misin içen gece fal taşı gibi gözler yok uyumuyo 🤦🏿♀️
Mvern Hirabebek Teşekkür ederim sürekli uykuyla alakalı sorular soruyorum bu aralar bu aklıma geldi bir de böyle olduğunu söyleyen de var ben de en fazla iki bardak içiyorum geneldr bir bardak severim de acaba bundan mı dedim ama değil sanırım
Mvern GameProMom Ben de genelde bir bazen iki oluyor uykumuz sıkıntılı ondan mı dedim ama belli ki değil
Zk95 Günde 2 3 tane Nescafe etkilemiyo benim kızımı ama Bi kez 3 tane Türk kahvesi içmiştim sabaha kadar her saat başı kalktık Bi daha da korkudan içemedim Türk kahvesini 🤭
Mvern Zk95 Ben de denedim içtiğim bir bardak kahve değişmedi ama bu aralar filtre içiyorum o mu etkiliyor acaba
Mvern Gizemabc Ben de filtre içiyorum bazen sütlü bazen sütsüz bir bardak genelde gözlemlemeye de çalışıyorum ama etkilemiyor gibi uykular düzensiz ama ondan mı dedim
Ebrs Mvern yoo herhangi bir biskuvi, gofret ozellille kremali olanlar. Belki besleyicilik degeri dusuk hani bebege bi vitamin vs aktarmiyor onlar ama süt yapıyor. Nescafe icmem derseniz suyla için o da işe yarıyor
GameProMom Mvern bende Mvern bende neskafeye burçak bisküvi batırıp yiyilince süte yaradığını duymuştum.
Zk95 Mvern belkide. Deneyerek öğrenebilirsiniz her bebek farklı malum. Bende neskafe yi deneyerek 3 bardağa kadar çıktım çok şükür sıkıntı yok😊
MHMA Mvern Günde 1 kere ya nescafe ya da küçük fincan türk kahvesi içiyorum. Uykumuz ne iyi ne kötü ama bence etkiliyor