egellam25 333 bende ablamın verdikleriyle büyütüyorum bayramda illa alınacak diye bişiy yok temiz olsun yeter
bksh 333 Her bayram ilk önce kızıma alırım sonra kendime alirim. Ama bu bayram eşim de bende maddi sıkıntılardan dolayı, sadece kızıma aldık 💜 önemli olan da çocuk zaten kendime almış gibi seviniyorum 🥰
glz2 333 ilk bayramı ama almadım bebek görmesine gelirken getirilen hediyeler vardı onları giydirecem
Mircet 333 illa ki alırım.Benim için takıntı boyutunda bu olay bir çorap Bi toka dahi olsa alırım.Illa marka olacak mağaza olacak diye bir kaidem yok.Indirimleri takip ederim outletleri gezerim.Bayramlık diye tütülü taşlı elbiseleri değil tayt tişörtte olur yani ama bayram diye muhakkak alırım.
melekozlu 333 Kesinlikle bugün outlet lwc girdim hiçte outlet indirimi yoktu almadım. Evdekilerle idare edicem bayramda zaten yaz geliyor yazlık alırım biraz daha geçsin de.
minikmucizemaak 333 Bende almadım. Ablamın samimi arkadaşı temizdir özenlidir de oğlunun küçülenlerini yollamıştı, yepyeni gömlek pantolon takım var. Onu giydireceğim ☺️🌸
Mommyhann 333 evde giydirebilceğim güzel bişeyler varsa almam geçen sene falan hiç almadım ama eğer yoksa alırım mesela bu sene sadece üstüne bişey bakacagım güzel pantolonları var onlarla kombinlerim
Irmakk1 333 evet alıyoruz ne yapalım herkese birileri bişeyler vermiyor mecburen alıyoruz pahalı ama yapacak bişey yok
herhangibiranne_ 333 kıyafeti varsa doğru düzgün almıyorum ama eskidiyse giysileri veya kuculduyse tabiki alıyorum 250-300 TL’ye de takımlar oluyor
Falafel Evet illaki alıyorum. Oğlumun ilk bayramı kırkı çıkmadan olmuştu o zaman da almıştım hala da bayramlarda yeni kıyafet alırım. Ben Her bayrama yeni kıyafetlerle, heyecanla girdim çocuğum da aynı heyecanı yaşasın istiyorum
Deletedmom_215 Falafel bende sizin gibi düşünüyorum. Hatta sadece bayrama değil genel olarak tüm kıyafetlerini özenle alırım, içeriğine dikkat ederim. Fotoğraflarını çekerim bol bol ileride anı olarak kalsın diye🌸
Bebetonunmotheri 333 alıyorumm evet pahalı ama bayram senede 2 kere oluyor onun tadi ayri oluyor. Bide genellikle hepimizi uyumlu yapmak icin kendimede esimede aliyorum
berrakhsmnlr İllaki pahalı şeyler seçmenize gerek yok aslında almanıza da gerek olmadığı gibi.ben kendi adıma bayram havasını pekiştirmek için alıyorum. sonuçta bayram yapılmaya gidiliyor biraz özenli olsun isterim
KaranimEgem Hiçbir zaman bayrama özel kıyafet almadım ne kendime ne çocuklarıma ha ihtiyacım olan bişey vardır o ayrı . Evde ki güzel kıyafetlerden giydiririm zaten geçim zor ne gerek var ?
pantenkelebek 333 doğum gününde giydiği elbiseyi giydiresim var 1 kere giydi 4 5 saat sadece. Ama annem alıcam diye tutturdu illa.
tospikannesi_ 333 ben eskiden nasıl gördüysem kızım da onu yaşasın istiyorum annem bizi götürür bayramlık kıyafet alırdı . Şeker para toplandık hala bizim memlekette öyle bayramlıklarını üstlerine çeken çocuklar kapı kapı neşe ile gezen çocuklar…. Şuan gurbetteyiz bayramlaşacağımız kimse yok burda. Bu yüzden her bayram kızıma kıyafet alıp biryerlere götürüyorum. Kimse olmadığı için babasının elini öpüp şeker ve parasını alıyor mesela onun hevesini yaşatıyorum bayram sabahı barış mançonun bugün bayram şarkısını açıp kızımla oynuyorum 🤭 Tabi şuan daha farkında ve daha heyecanlı bayramlığını yine aldım. Ama şöyle alınmak zorunda mı değil. Bu arada bizde asgari ücret tek maaşla geçinen bir aileyiz. Görümcemin çocuğunun küçülen kıyafetlerini giydirdiğim oldu annemin kayınvalidemin hediye aldıkları hatta ikinci el beğenip aldığımda oldu. Sadece bayram doğum günü önem veriyorum almaya çalışıyorum
Dmt-01 333 ben alıyorum valla.küçükken hep imrenirdim bayramlarda bayramlık alanlara ailemin durumu olmadığı için her bayramda alamazlardı ama ellerinden geldiğince alırlardı.Bende kızıma her bayramda alıyorum ve sonrasında saklıyorum büyüdüğünde hatıra olarak gösterecem bu yaşında bu bayramda bu kıyafeti giydirmiştim diye göstermek istiyorum.durumum olmasa almazdım ama cidden ateş pahası herşey gereksiz pahalı.
atabey777 333 almayacağım evde olan iki tulumu var onları giyduirecegim kışın doğru düzgün bir yere gitmedik yepyeni duruyor almak şart değil ki