Elfbkrcer Ben üniversiteyi yarıda bıraktım ve evlendim bırakmasaydım şimdi öğretmendim 😒 Seneye sınava girmek istiyorum ama çok mu geç bilmiyorum 5 aylık bebeğim var
ipegiminannesi Elfbkrcer neden geç olsun ki başına gelmeyen hiçbirşey için gelmiş gibi yaşayamazsın zaten olurda kazanırsan hayatın ona göre şekilleri değişir olur kuzum herşey olur istediğin sürece Allah güç kuvvet verir 🌺
Bugsbunny Elfbkrcer 2.üniversitemi okuyorum, bebekle zor oluyor ama oluyor bir şekilde. Eşim en büyük destekçi. Ben pes ediyor gibi oluyorum, O beni topluyor sen yaparsın diye.. Eğer eşiniz destek oluyorsa mutlaka deneyin. 💚💚
Selinozgen9 Elfbkrcer tabi ki de hayır ilk üniversitemi bitirdim evlendim evliyken ikinciyi okudum bitirdim şimdi üçüncüye hazırlanıyorum ikinciyi okurken oglum 3 4 aylkktı şimdi 20 aylık aksine çocukla bişeyleri başarınca daha insan kendi ile çok daha gurur duyuyor 👍🏻✔️
[silindi] Elfbkrcer Hiç geç olduğunu düşünmüyorum bir kadın kesinlikle bir meslek sahibi olabilmeli. Şöyle örnek vereyim çok yakın bir arkadaşımla aynı yıl üniversiteyi kazandık ama ailesi o kadar geri kafalı ki izin vermediler okumasına bir işe girip iyi kötü çalıştı. Sonra evlendi ve açıköğretimden 2 yıllık bir bölümle başladı. Sonra DGS ye girdi eşiyle haftanın 4 günü ayrı kalıyorlardı ama lisans eğitimini hem de dereceyle bitirdi şimdi de aynı üniversitede yüksek lisans yapıyor ve 5 aylık bebeği var.
Beyzazeynep Elfbkrcer resmen ben bende birakip evlendim daha dogrusu harc yatiriyorum ama gitmiyorum bu donem derslere gidicem benimde 10 aylik kizim var bitirmeye karar verdim biterse bende ogretmen cikisli sayilicam
Elif2302 Elfbkrcer ben 4. Sınıfın başında evlendim bende uludağ üni türkçe öğretmenliği bölümü mezunuyum.Evliyken okudum.Evlilik engel değil okumaya eğer ki eşiniz destekliyorsa.Hatta ailemin evi kalabalıktı evde yalnızlıktan daha iyi ders çalışp son sınıfta gano mu yükseltmiştim😃
Mucize_istiyorum22 Elfbkrcer ben evlendikten sonra üniversite okudum önlisans ama bebeğim yoktu ozamn bnce istersen basarirsin
petitehatunn Elfbkrcer öğretmenlik okurken 1. sınıfın sonunda evlendim. kalan 3 seneyi evliyken okudum. keşke bırakmasaydınız
Deletedmom123 Elfbkrcer Aynı üniversiteye devam etmek için öğrenci işleriyle görüşün bir . Okuduğunuz dönemdeki dersleri saydırıp devam edebilirsiniz muhtemelen . Bir de hiçbir şey için geç değildir . Ben de öğretmenim . Üniversite okuduğum dönemde sınıfımda 50’li yaşlarda okuyan bir bayan vardı . Önemli olan neyi ne zaman niçin yapmak istediğimiz . Başarılar 🌸🌸🌸