moms06 İki model arasındaki fark sadece güneşlik farkı gibi duruyor üstteki model güneşten koruyor mu acaba yeterince
Sebusebu moms06 ben de yukardakinden var. Elimiz ayagımız olmuştu. Üstteki güneşten gayet koruyor. Rüzgar varsa geri atıyor evet. Ama normal sıradan bahar yaz günlerinde cok rahat kullanılıyor. Ben yagmurlu havada bisikletle cıkarmadım hiç zaten
mervemsiiiii moms06 1. Ninumavi renginden var 10 aylıktı bebek arabasında durmayan çocuk bisikletin de çok güzel duruyor güneşten koruyor rüzgarlı hava da hiç binmedi Sürmesi keyifli yormuyor tavsiye ederim
fsfsfsg moms06 bizim de üsttekinden var. Güneşten koruması fena değil. Alttakini tam anlayamadım ama katlanabilir olabilir. Sanki biz alırken katlanabilir olanların güneşliği bu şekildeydi.
Minel-inannesi moms06 tam tepeden yada 45derecelik acidan gelen gunesleri cok guzel kesiyo ama çok gün dogumu yada gunbatimina karsi etkisi yok. Ama aldigim en akillica ürün. Kizim bebek arabası hiç sevmez 1yasindan beri kullaniyorum hala ebeveyn kontrollü olarak
1bardaksu Yukarıda ki modelden var güneşten koruyor ama rüzgarlı ve güneşli hava olunca yukarı artırıyor güneşliği.Diğer model daha iyi gibi geliyor.Benim aldığım zaman bu model çıkmamıştı.
gokyuzundekidinazor Şemsiye gibi olan katlanıyor son modeli üstteki katlanmıyor kesinlikle katlanılanı tercih edin katlanmayanın sineklik gibi tepesi ucuyor rüzgarda
Sebusebu eceilkayaydin merhaba. Bagaj kücük ise zorlasa da girer cünkü o üst kısım ebeveyn kontrol demir itibari ile cok rahat sökülüp takılıyor.
glcnkndmr96 Prego monacco aldık biz hem uygun fiyat hemde özellikleri çok iyi yatma katlanma özelliği var globber de var mı bilmiyorum ama direksiyon pedal felan kitleniyor ve anneye döndürme özelliği var rüzgar vs kesinlikle bakın bence çok güzel yapmışlar
glcnkndmr96 Prego monacco aldık biz hem uygun fiyat hemde özellikleri çok iyi yatma katlanma özelliği var globber de var mı bilmiyorum ama direksiyon pedal felan kitleniyor ve anneye döndürme özelliği var rüzgar vs kesinlikle bakın bence çok güzel yapmışlar