pembikmom Kızlar şu telefonu elimden bir bırakamıyorum yapılacak bir sürü işim temizliğim var ama ben akşama kadar telefon elimde yatıyorum ne yapacağım bilmiyorum tavsiye verir misiniz
Birisimiki pembikmom benden sana tavsiye. Cem özkök izle. Ben temizlşk yapmak istemediğimde onu izliyorum poşur poşur temizlik yapıyor canım çekiyor bende yapıyorum 😄
mondecaidensecmeler pembikmom yallah bismillah de aç bir sedar ortaç başla anam biz yapmazsak kim yapacak😂
3kedili2bebekli pembikmom cocukla nasıl yapabiliyorsunuz bunuuu ben telefonu elime aldığım an tepeme ususuyorlar yatmak ne kelime koltukta oturmakta yasak yerde yanlarında oturup oyun oynayacağım kaç yaşında çocuğunuz bende öyle olmak istiyorum ne zaman olacak 😂
maysamoms33 Telefonu bırak sen yapmasan daha da çoğalacak işler hemen bir müzik aç yavaştan başla canım müzikle ev temizliği iyi gider 😀
pembikmom 3kedili2bebekli 6 yaşında canım büyük belki ondan da öyle olabilir seninkiler kaç yaşında 😂😂
handeuraz18 pembikmom Tvden son ses pop müzik remix aç süper enerji geliyor dün bu şekil 3 saat temizlik yaptım ahahahs😆
mimikralicesi1 pembikmom aslında alışkanlıkla alakalı bu durum ben mesela sabah uyanır uyanmaz yatağımı toplayıp temizliğe girişirim evimin işi yemeği bitmeden telefonu elime alamam rahat edemem çünkü
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala pembikmom Sadece 1saat telefonu bırakabilsen, temizliğe kendini versen, temizlik bitinceye kadar telefonu eline almak istemezsin. Önemli olan kendini temizliğe verebilmek.