cokbilmismom Oturuyor diyelim koltukta kucağına vereceğim hemen bana sarılıyor geri çekiyor kendini. Sadece ayakta gezdirirse öyle bakınıp duruyor ama kendini hiç sevdirmiyor babasına çok üzülüyorum niye böyle. 10 aylık bu arada. Yasayan var mı ne yapmam lazım alismasi için
aysebb cokbilmismom Bizde nasıldı hatırlamıyorum ama daha küçük yani zaten 9. ayda ayrılık kaygısı başlıyor bebeklerde. Bence normal bir durum büyüdükçe gider. Şuan benimde 17 aylık kızım var bazen oda gitmiyor yani. Daha 10 aylık daha çok sizinle temas etmek istemesi normal zamanla gidecektir babasınada diye düşünüyorum
ayseli06 Hep mi böyleydi. Normal zamanlarda ilgileniyor mu eşiniz beslemek olsun, oynamak, gezdirmek olsun. Aynı sizin gibi ilgilenmesi lazım ona da gitmesi için.
cokbilmismom ayseli06 sadece akşamları ilgilenebiliyor oda 6 6 buçukta geliyor çocuk 8de uyuyor zaten çalışıyor eşim, o geldiği saat aralığında bir saat yemekle geçiyor zaten arda oda yedirir ama çok sık değil nadir. oynamaya çalışıyor onda sıkıntı yok oyuncaklarla oynatiken oynuyor. Ama kucağında durmuyor. Ben ona vermeye gittiğimde gitmiyor. Ama dedelerine anane babaanne vs gidiyor onlarda duruyor. Onlarda benim gibi ilgilenmiyor ki yani dedeleri besleme falan yapmıyor onlarda duruyor ama anlamadık gitti
cokbilmismom aysebb bende oyle düşünüyorum ve eşime öyle söylüyorum yani suan tam bir de emeklemeye başladı her şeyi keşfediyor kucakta durmak istemiyor diye düşünüyorum. Buyudukce alisir diyorum
cokbilmismom cLearQueen oda arıyor zaten ama bir şey bulamıyoruz elinden geldigince ilgi gösterir tüm gün yok evde oldugunda sevgisi zaten çok çok fazla bir yeri acısa benden çok üzülür düştüğünde