Thelefant Gamzem12_y migros tabiki. Ama benim sütte koku takıntım olduğu için süt ve ürünlerini bimden alıyorum tek kokmayan bimin süt ürünleri bence.
Sariiannee Gamzem12_y Burada Migros olmadığı için Carrefour’a gidiyoruz.Ama bimden belli aldığımız şeyler var.Buranın marketlerine de gidiyoruz.Hangisi daha uygunsa oraya gidiyoruz
Aliasafannesi Gamzem12_y ben samsunda iken hep bime giderdik şu anda İstanbul'da yaşıyorum ve migros a gidiyoruz ama indirimli günlerinde 🤗a101 e de gidiyorum ben galiba karışık takiliyorum indirim nereye ben oraya 🤗
Gamzem12_y Aliasafannesi. Aylk alsverisi migrosta yapyorm torbalarca sey ma bimde bi iki parca alyorsn nerdeyse ayni fiayata geliyor bim artk cok pahali
MuhammedAmine Gamzem12_y Esenyurttayım yakınımda Migros yok bir tane açıldı ama bakkal gibi hiç çeşit yok küçücük zaten . Beylikdüzü Migros a yolumuz düşerse gideriz arabamız yok çünkü . A101 , şok , bim 3 üde bana yakın bu sebeple onlara gidiyorum
Siyahbeyazl Gamzem12_y Migros kafayi yemis fiyatlariyla, indirim varsa giderim yoksa asla, (evime yakin oldugu icin oda)