krngny Adetimin gecikmesinin 9. Günü kan testi verdim 0.6 çıktı bugün 15 gün oldu hala Regl olmadım betam yükselir mi yani gebelik olma olasılığı var mı?
asellinaninannesiii krngny benimde gecikti. Bugün 16. Gün oldu hatta. Test verdim betam 2 5 üzeri olmasi gerekiyordu canım
krngny asellinaninannesiii 5in üzerinde olması lazım gebelik için ama ben yükselme şansı varmı diye soruyorum
bisusbe_ asellinaninannesiii ya benimde çok gecikti bugün 24. Gün geçen hafta verdim sıfır beta neyden olabilir acaba günü gününe olurum normalde
krngny durulandiniz yarın için randevu aldım kadın doğuma gideceğim, 8 ay önce doğum yaptım belki düzensizdir diye düşünüyorum ama çok geçti
asellinaninannesiii bisusbe_ Bende günü gününe oluyordum en fazla 3 gün geçiyordu ama oruçta herkesin gecikmiş ya. Bende korkudan verdim 2 çıktı , yine de kadın doğuma tekrar gideceğim 🙁
krngny bisusbe_ eğer hasta olup ilaç ağrı kesici antibiyotik falan kullandıysanız o çok etkiliyormuş vücudun herhangi bir yerinde olan enfeksiyon bile etkiliyormuş aile hekimim öyle söyledi bugün kadın hastalıklarına doktora gideceğim bende
bisusbe_ asellinaninannesiii bende smear testi felan da verdim iyice geriliyorum bir de çok fazla ağrım var inşallah bişey yoktur