sevil541 Oğlum 3,5 yaşında ve gece iki kere kendim tuvalete kaldırmama rağmen gece ısrarla çiş yapıyor. Gündüz böyle bir sıkıntımız yok. Çalışan anneyim her gece artık üst baş değiştir yatak çarşaf yıka perişanım Bunu tecrübe anneler var mı? Neler yaptınız?
Ballloglum sevil541 oğlum da 3,5 yaşında tuvalet eğitimi vermiştim gece hiç kaçırmıyordu ama üç dört her gece altına kaçırmaya başladı ama bizimkisi gece tuvalete kalkmıyordu uykusu ağırdı ve WC ye kaldırdığımızda asla kalkmıyordu ağlıyordu. Bende her gece Çamaşır değişiyordum. Son bi haftadır geceleri çişini yaptırıp yatırıyorum ve maşşlah çiş yapmadan kalkıyor ama eğer çok erken yatmışsa gece malesef gece kaçırıyor. Mesela dün erken uyudu akşam 8 gibi. Sabah 6 da baktım hafif kaçırmış anne çiş var dedi gittik devamını da tuvalete yaptı. Artık söylüyor yani genelde. Bence bi dönem böyle yapıyorlar illa ki kesilecektir. Siz fazla içecek içirmeyin akşam. Bide ev soğuksa belki ondan yapıyordur. Biz kış döneminde hep kaçırdık. Gece bazen WC ye kaldırıyordum sabaha karşı yine yapmış oluuordu
hndathn sevil541 benim oğlum 3 yaş 1 aylıkken tuvalet eğitimini kabul ettı cısı kakayı gündüz 10 günde öğrenen oğlum 1yıl her gün altına ısedı çok doktor gezdim ama hepsi tuvalet eğitimının ilk 6 ay 1 yıl da tamamlandıgını kaka kaçırmanın sorun olduğunu ama çiş için en az 5 yaşa kadar beklenebilecegını söylediler. 365 gün sesımı çıkarmadan sabırla üst geçeceği günü bekledim çünkü yaptığım hiçbirşey ise yaramadı sonra 4 yasında kendiliğinden gectı
Elfelf475 sevil541 çevresinde okulda evde kötü bir şey yaşamadıysa muhtemelen çok sıvı içip uyuyor diye yapıyordur. Uyumadan bir iki saat önce sıvı vermeyin.