nazlimom_ Cuma günü mr çektirmiştim görüntüler çıkmış e-nabızda, raporun cıkması 2-3 haftayı buluyormuş doktora gitsem görüntülerden de anlar heralde demi raporu beklememe gerek varmı?
tahin nazlimom_ bazı doktor raporu isteyebiliyor bazısı da kendi yorumlarını yapıyor, doktorunuz bir şey söylemedi mi
ulanhayat nazlimom_ Cok gecmis olsun evet goruntuden direk anliyorlar icinizi rahat ettirmek icin gidin gösterin bence 🎀
kuzeyyy07 nazlimom_ siz e nabızı ara ara kontrol edin. Perşembe kızıma emar çekildi. Dün raporu da çıkmış
annediyebiri nazlimom_ beyin MR çekinirken korkmadınız mı acaba ben çok korkuyorum nasıl cesaretlendiniz girdiniz
nazlimom_ tahin yok beyin mr istedi işte çektirdim ordaki çeken kişi görüntüleri cıkar hemen raporda 2-3 haftauı bulur dedi zaten pazade gidicem başka bir bölüme de gitmişkende Mr sonucumu gösteriyim ozman raporu beklicez derse artik beklerim
tahin nazlimom_ evet gideceksiniz gösterin bence de belki bakar tekrar uğraşmam zorunda kalmazsınız çok geçmiş olsun 💐
nazlimom_ annediyebiri vlla bende korkarak girdim tam 20 dk sürdü yüzümü de kapattılar bişeyle kulaklık taktılar eğer o kulaklık olmasaydı dayanamazdım ses cok cıkıyo o sesi engelledi içimden okudum üfledim 😂
Haydinn nazlimom_ yani annemde çekiliyor beyin değil ama raporlanmadan bakmıyor doktor rapor çıkınca gel diyor 7-10 gün arasında da çıkıyordu genelde , geçmiş olsun size de