Miracinannesi_ Kızlar taki kutumda peçeteye sarılmış 3 tane diş buldum eşim benim değil bilmiyorum dedi büyü olabilir mi
Aselinannesi0655 Miracinannesi_ büyük diş mi yoksa çocuklarınızın olabilir mi. Dişe de insann nasıl büyü yapar ki
Deletedmom_216 Miracinannesi_ cocuk disiyse eğer ailenizde cocuk var mi dislerini yeni doktu mu onlari dusunun. Yetiskin disiyse de en son evinize kim geldi onu dusunun ama buyu yapilabilcegini sanmiyorum yoksa ulu orta yere koymuslar zaten. Tski kutusu her zaman acilabilcek bi yer. Buyu olsaudi daha gizli bukunamkcak yerlere konurdu bence
maygirl Miracinannesi_ neden büyü oldgunu dusndunuz?bunu dusundrcek bisey mi war?ona gore bizde dusunelim
Miracinannesi_ Aselinannesi0655 biri büyük ikisi küçük gibi eşimle benim değil birde bebeğimiz var ama o daha dişlerini dökmedi olsa hatirlardim tuhaf olan benim takı kutumdan çıktı
Miracinannesi_ Deletedmom_216 ikimizin ailesinde de cocuk yok sıklıkla eşimin annesi gelip kaliyor onun takma disleri var benim ablalarım geliyor bulduğum disler köklü disler aklıma hickimse gelmiyor
Deletedmom_216 Miracinannesi_ anladim csnim bi yorumda esimle aramiz iyi degil demissin. Ne zamandir esinle araniz iyi degil. Sormak istedigiim şu. Mesela sen bu tski tokasini en son ne zaman actin da bu yoktu? Mesela 1 hadta once actginds yoktu ve bu 1 haftadir felan esinle araniz bozuk mj onu dusun bide. Bide evinize o sure zarfinda kimler geldi m. Ben snamiuorum buyu olabilcegini cok uku orts bi yer yani orasi
Miracinannesi_ maygirl eşimle aramız iyi değil benim ruh halimde iyi değil bana ya da bize yapılmış olabileceğini düşündüm eşimin annesi sürekli kuran okur namazında niyazında birisi ama gorumcelerim için aynı şeyi soyleyemicem beni sevmezler
maygirl Miracinannesi_ anladim.sewmezler ama sizi bu tur seylerle ugrascak karakterde insanlarmı yani..artı takı kutunuz cok gozönü bsey yapacak insan oraya koyarmı bilemedim.bnce bi akarsuya atın gitsin.
Ar1 Miracinannesi_ internetten araştırdım evet dişe büyü yapılıyormuş kara büyüymüş ama toprağa gömülür diyor bi bakım isterseniz sizde çok ilginç
gemini Büyü yapan kişi takı kutuma mı koyacak. Gözden ırak bir yere koyması lazım. Takı kutusu yatak odasında olur. Kim girdiki yatak odasına. Muhabbet olsun diye açılmış bir post bence bu. İnandırıcı gelmedi.
Miracinannesi_ gemini hayır ya neden bu konuda yalan söyleyeyim yeni eve taşındık suan yerlesiyorum esyalari dizerken farketrim eski evde takı kutum banyo dolabının icinde duruyordu uzun zamandır hiç takıyla makyajla falanda ilgilenmediğim için farketmedim simdi yeni eve yerlesince farkettim
aslymom Miracinannesi_ yani böyle bir şey bulsam evde bende nerden geldi diye düşünürüm sizin olmadığına göre nereden gelebilir ki
pogacayanaginannesi Miracinannesi_ büyü değilde sizi delirtmeye falan çalıyor olabilirler çok ürkütücü çünkü evden bilinmedik üç diş çıkması