atly İyi geceler arkadaşlar benim kızımın vücudunda kafasında hemajiom var böyle bir durum yaşayan varmı varsa bu konuda bana ne yapmam gerektiğine yardımcı olan varmı acaba bilğinize ihtiyacım var
arasardaannesi atly yüzde degılse cok bıse yapmıolar dıe bılıorum buyudukce rengı soluo. bnm oglumun kolunda vardı ıkı senede baya rengı solmaya basladı🌺
Minikprenseees atly benim yigenimin kafasında da vardı .takip gerekiyor çoğu zararsız belli bir yaştan sonra kayboluyor.Ama düşme,çarpma sonucu da kanama olursa hemen acili aramanız gerekiyor.Doktora gösterin size daha detaylı bilgi verecektir
Sarikuzumalp atly Doktora gösterdiniz mi? Hemenjiomun tehlike yaratacak türleri de var tehlikesiz türleri de. Büyüyecek durumda ise ilaç öneriyor doktor. Oğlumun da yanağında vardı küçükken doktor ilaca gerek duymamıştı. Zamanla geçer dedi. Ve zamanla geçti de. Siz doktora bi gösterin eğer gitmediyseniz.
atly Doktora gösterdik bir tedavi uygulanması gerektiğini söyledi ama ağır bir ilaç olduğunuda söyledi oyüzden biraz tedirginim
210921 Bizimki 4 buçuk aylık karaciğerde hemonjiyon gibi bir leke var sanirim ama net değil ne olduğu pazartesi MR çcektirecez ALLAH in izniyle temiz çıkar inşallah