audrey Oğlum 9ay15g düzeltilmiş 7a15 g henüz desteksiz oturamıyor Sizin bebekleriniz ne zaman başladı?
arasinnannesi2704 audrey oğlum 7. Ayında yavaş yavaş oturmaya başladı kenarlarına yastık koyuyordum 8. Ayında tamamen oturdu
3kedili2bebekli audrey bı 15 güne oturur desteksiz ama size tavsiyem eğer evinizde varsa hani dikdörtgen çamaşır sepetlerinden onun içine oturtun kenarlardan tutunarak öğrenir oturmayı☺️
teoardc audrey 9ay 3 gunluk duzeltilmiş 7 aylık 5-6 sn desteksiz durabiliyor onun dısında arkadan destek gerekiyor. Mama sandalyesi, kucak, yerde hep destekli oturrum ama asıl koltuk kenarlarına oturttukca gelişti yoksa hep devriliyordu
audrey 3kedili2bebekli teoardc Tavsiyeleriniz için teşekkürler hepsni yapıyoruz aslında ilk zamanlar yığılıp, devriliyordu ama yaptıkça geliştiğini fark ettik pediatrik fizyoterapistte gittik birkaç gün önce gösterdiği hareketler var onları da yapıyoruz inşallah en kısa zamanda otururuz zaman zaman modum düşüyor ama ilk zamanlarımızı düşündükçe diyorum biz neler başardık bunu da başarırız
3kedili2bebekli audrey tabi kii daha emekleyecek kalkacak yürüyecek pacana yapisacak zaman çok hızlı azıcık daha sabır ☺️
teoardc audrey aynen öyle nelerden gectik hic canınızı sıkmayın, vaktinde doğan bebekler bile her gelişim evresini beklenen zamanda gerceklestirmeyebiliyor, bebislerimiz hazır oldugunda yapacaktır 🤍