Snp57asel elizz_momm benimki de 1.5 yaşında değişiyor eğer ikindi zamanı uyursa gece geç yatıyor 12 1 bazen 2 yi bile buluyor eğer uyumazsa 10.30 11 de ben uyutuyorum çünkü çünkü sefer sabaha karşı uyanmış oluyor uykusunu almış Bi şekilde ben zombiye dönüşüyorum o zaman 😀😃
3erkekannesi__ elizz_momm ben uykuyu seven birisiyim öyle sabahın körün de de uyanamam o yüzden 4 aylık ikizlerim de 3 buçuk yaşındaki oğlum da gece uykusuna benle beraber 11 12 arası geçiyor 😅
ferahmete Ruh durumuna göre değişiyor 1,5 yaş eğer dışarda arabasında uyuduysa vay benim halime akşam gc uyuyor
teacherblue sinemisxs benim de çok erken uyur hatta 6 da uyuduğu bile olur 😮💨 ama gece sık sık uyanıyor önceden di 5-6 saat aralıksız uyuduğu 😮💨
SiprayiL elizz_momm bu aralar gündüz uykusuna çok geç kalıyor o yüzden 10 buçuk 11i buluyor uyuması 🥲😭 daha önce en geç 9 9 buçukta uyumuş olurdu. 15 aylık
hazad elizz_momm 4 aylığa kadar 12 ye kadar anca uyurdu şuan 5.5 aylık 10 da uyuyor kendisi uykusu geliyor
Tekbenimsucumguzelolmakdemi elizz_momm 21,5 aylık saat 11 den aşağı uyumaz 🤦🏼♀️ ( 10 dk oldu uyutalı)
Ela3424 Akşam 8 de uyuyor 19 aylık kızım uyku eğitimi verdim uyku rutini düzenlendim 7 aylıktı ve kendi uyuyor ayakta sallama yok :)))