Nazlcan Bayanlar oğlum 5 aylık bugün komşum Bi corba yapmış içtim tabi unuttum içinde buğday ve nohut vardı emziriyorum ve şu an cok korkuyorum bebeğime dokunurmu karnı falan ağrırımı yani yardım lütfen
Ikrazumra19 Nazlcan 5 aylik olmus artik yiyin alismasi lazim iciniz rahat etmiyorsa kimyonlu su yapip onu icin
SenaBetul Nazlcan yok canım bizde 4 aylığız ben arada nohut az az yedim birşey olmadı alışır artık 5 aylikmis olsa bile eskisi gibi gaz yapmaz
Ates_mami Nazlcan bişey olmaz ya. 5 aylık olmuş artık. Valla geçen hafta annem kuru fasülye yapmıştı. Dayanmadım yedim valla kimyon dökerek 😂. 44 günlük bide bebeğim. Hiç de gaz yapmadı
Sweetbaby Ne gibi zararı olsun ki canım aksine bakliyat süt yapar bide bebegin 5 aylık olmuş çok fazla gaz sorunu olmaz bence
Nazlcan Sweetbaby bebeğim bundan 1 ay öncesine kadar kolik bir bebekti heran eskiye dönücek gibi hissediyorum ondan cok korkar oldum herşeyden
Nazlcan Ates_mami ayy valla ne güzel ya benim bebeğim 44 günlükken baya bizi füze gibi fırlatıyordu🤣🤣gerçekten zor günler geçirdiğim için iğne deliğinden korkar oldum😔