Behappybaby Kızlar selam. Osman Gönülal geçen gün sorulardan birine bu şekil cevap verdi. Yumurta beyazı verebilirsiniz diyor. Veren var mı acaba? 6.aydan itibaren?
Dondurmalikahve Behappybaby Bu konu hakkında tabular birkaç yıl önce kırıldı zaten yumurta alerjisi yoksa bir çocuk değilse verilebilir, olanda hastane de deniyor diye biliyorum
suheyla92 Behappybaby evet ben 3 gun sari tadimindan sonra beyaza gectim 7 ayliktan beri her sabah 1 tam yumurta yer
denizalismom Behappybaby bizim yumurta alerjimiz vardı 7 aydan itibaren önce sarısını verdim 3 gün kuralı ile sonra beyazını verdim
Layddiana Videosunda et ürünleri de çapraz bulaşmada deli saçması demişti. Ben dana eti yiyorum sürekli diyet yapıyorum egzama geçmiyor artıyor artık etten olduğunu düşünüyorum
Ymomm Behappybaby videosunda açıklamıştı detaylı bir ara izlemiştim. Ne kadar ayırırsan ayır muhakkak içinde bulunan proteine teması ayıramazsın gibisinden bir şey di aklımda kalab
alexab Behappybaby 6 aylıktan beri beyaz sarı karışık yer 15 aylık oldu hiç sorun yaşamadık. Yumurta alerjisi de yoktu. Küçük parça 3 gün kuralıyla deneyin ilk başta sıkıntı olmazsa ikisini bir verin.