Handeoymk Merhaba arkadaşlar 2. Ay 10 günlük bebeğim sizinkiler gece ve gündüz uykuları nasıl kaç saatte bir emiyor yada mama veriyorsunuz@
Aminecikkk Handeoymk Gündüz genelde uyumuyoruz uyusakda en fazla 20 dk toplasak bi saati geçmez gece de 3 ü buluyo uykuya geçmesi iki saatte bi uyanıyo saat 10 a doğru da uyanıyo emmesi de 2 3 saatte bi enziriyorum
Ates_mami Handeoymk 44 günlük bebeğim. Gece 3 saat gündüz 3 saat uyanık zamanları. Hergün aynı saatlerde. Onun dışında hep uyuyor. 2 saatte bir uyanıyor emmeye. Emzirip altını değiştiriyorum yine uykuya devam.
ernika Handeoymk 2 ay 11 günlük bebeğim, gündüzleri daha çok uyuyor. geceleri de değişiyor bir düzenimiz yok anlayacağınız, bazen 12 de uyuyor bazense 3 den önce uyumuyor. gece uykuları gündüzlere göre daha az ve gece az uyuduğu içinde zombiye dönüyorum 🥴
n-efes29 ernika benim bebeğimde 50 günlük şuanda ve aynı şekilde gece uykuları gündüze göre çok az😞 herkes gece gündüz ayrımı hala yok sabret diyo ama çok zor bazen gece 4e kadar uyumadığı oluyo gündüz de çok güzel uyuyo