alyazlhaygtt Anneler bebeklerinize uyku arkadaşına nasıl alıştırdınız ve ne zaman bunu yapmaya başladınız.. ?? Benim Kızım 4 aylık yeni yeni yanına uyku atladı bırakın onunla sallıyorum 🤭
sedatadik alyazlhaygtt hiç vermedim şimdi kendileri edindi😂ikiside örümcek adam oyuncaklarıyla uyuyor biri 5 diğeri 2yasinda örgü örümcek adam yeni doğan kızım vr bakslim bide onda denerim
maygirl alyazlhaygtt benimki amigurumi bebek, bi buyuk boy pelus balık,1 orta boy ayı?1 de buyuk boy bez bebekle birlikte uyuyor😀😀😀benim verdgm muslin bebekti almadi kndisi secti bunlari kalabalik bi sekilde uyuyorlar hep birlikte
buseaybey Bende 4 aylıkken almıştım 7. Ayına giriyoruz hala alışmadı uyku arkadaşına bende vermiyorum artık demek ki istemiyo diye düşündüm 😂
buseaybey yeni_anne__ beğenmedi heralde bende başka almadım tek yatmayı seviyor heralde diye düşündüm ve boşverdim 😂😂
buseaybey alyazlhaygtt hemde baya uğraştım destekli uyutuyordum ben kucakta sallayarak ayağımda falan sürekli yanına koyuyordum ama istemiyordu desteksiz uykuya geçtiğinde deniyim dedim yok öyle de istemedi bende vermiyorum artık 😂
alyazlhaygtt @sedatadik benim oglum da 2 yaşında tesadüfen bi oyuncakta alıştı çok rahatladım şimdi kızım da öyle olsun istiyorum ama nanay gibi 🙃🥲
yeni_anne__ buseaybey aman çok da kasmaya gerek yok bence de nasıl rahat ediyorsa bırak öyle uyusun 🤭😁
buseaybey yeni_anne__ bence de yaa bi de onu düşünmeyelim demi ama zaten kafamızda bin tane sekme açık 😂
maygirl alyazlhaygtt park beşikte uyuyor halen icleri genis oluylr zaten park besiklerin saga sola ayak ucuna byerlere yerlestiriyor uatiyorlr hep birlikte walla😀sabah uyanimca ilk iş hepsini tek tek aşagı firlatmak oluyor.ha birde zurafamiz var onu besige alamayiz die ikna etmistim.onceden boyu uzun zaaten ya zurafalarin kafasi besigin icine bakar vaziyette besik kenarinda durur oda onlada uyuyor bi mewi yani😀