mavera Gerceekten sutü artırıyor mu günde 6 değil de 3 adet alsak olmaz mı acaba çok fazla gibi geldi açıkçası
annesinintatlisi Kullandığım zaman iki sabah iki akşam olmak üzere 4 tane alıyordum evet belli miktarda artırıyor sütü ama biraz zaman geçince etkisi geçiyor kullanmaya devam etseniz bile ilk zamanlarla aynı performansı yakalayamiyorsunuz. Hemen etki ediyor.
aydint 6 adet aldım ilk zamanlar kurtarıcı oldu sonrada zaten bebeğim emmeye iyice alıştı öylece arttı
kmomm 40 çıkana kadar kullandım 6 tane günde bir anda alıyordum yemekten sonra. Çok etkili oldu tüm arkadaşlarıma önerdim.
traum86 arasbek ben aldım canım solgar 2 sabah 2 akşam içiyorum Bir de lohusa yağı aldım Bir yemek kaşığı da ondan içiyorum sabahları Bir de incir kuru dut hurma dereotu çiğ badem filan yiyorum Sanki biraz fark etti sütüm Bu arada geceleriniz nasıl düzeldi mi biraz daha
arasbek traum86 yok canım dün gece 2 saatte vi kalktı ve sabah bezinde sarı çizgi yarımdı emmesine rağmen 🥺
traum86 arasbek seni Çok iyi anlıyorum doymuyor mu diye düşünüyorsun sürekli Mamayı alsa için rahat edecek en azından Herhalde sütümüz az geliyor o yüzden sürekli uyanıyorlar Ben de düşünmekten içinden çıkamıyorum bazen Mama deneyecektin yedi mi fark etti mi
arasbek traum86 iki gündür onu yiyor ama tine uyanıyor alışkanlık bence benim ki .. sütüm de 60-90 geliyor ikisinden toplam önceden 120-150 gelirdi
traum86 arasbek o zaman alışkanlık olmuş canım Süt benim de az geliyor Bir sürü takviyeye başladım bakalım Anlarım yakında
traum86 arasbek daha yeni başladım canım Ama artık memede ağlıyor yetmediği bariz yani Ve özellikle akşam saatlerinde yapıyor bunu Açlıktan ağlamasına dayanamıyorum Elimden geleni yapıyorum ama süt artmıyor Bir an önce doyurucu şeyleri yese de doysa diyorum Mama veriyorum şimdilik takviye yoksa hem uyuyamıyor açlıktan hem de huzursuz oluyor 🥺
arasbek traum86 meme mama şeklimde git sende canım yorma kendini ben de 60 cc zorla içiridm şiödi bak saat 5.30 da bez değiştirdim 9.30 sa hala boş düşün sıvı kaybı olacak diye çok korkuyorum üzülüyorum biberona nasıl alıltırcm bilmiyorum