shahanife gamze150 Hangi modeli ne kadara satıyorsunuz? Muş bulanıktayım ben travel sistem araba ise görmek isterim
_tosbiginannesi_ gamze150 Bu modeli yeni doğandan 1.5 yaşına kadar kullandım oğlumda çok memnun kaldım tekerleri çoğu arabanınkinden iyi. Hayırlı satışlar diliyorum almak isteyenler tereddüt etmeden alabilirler bence tertemiz gözüküyor ürün 🦋
gamze150 Yağmurluk ayak örtüsü bardaklık tepsi sineklik de dahil ürün katlanıyor yağmurluk tepsi sineklik kullanma fırsatımız olmadı aracımızla gittiğimiz için ürün temiz cidden kırık çalışmayan yeri falan yok
shahanife Teşekkur ederim,bir düşünelim. Bu puset kısmı dışındaki yatak olabilen yeri de var demi? Bir de katlanınca çok yer kaplıyor mu. Uçak yolculuğu çok yapıyoruz. Kabine girebilmesi önemli.
gamze150 _tosbiginannesi_ ay çok teşekkür ederim biz sadece sahilde sürdük ciddem araçla her yere gittik ama çok sağlam bi araba
shahanife gamze150 yok temiz gözüküyor. Araba da güzel sıkintı yok. Ama bize kolay katlanan ve katlanınca az yer kaplayan bir şey lazım o bakımdan alamıcaz. Teşekkür ederim tekrardan